You are here
Home > Uncategorized > Mengantuknya Di Hujung Minggu

17,441,983 total views, 1,194 views today

Mengantuknya Di Hujung Minggu

Ngantuknya dihujung minggu

Menguap punya la banyak kali [rasanya bapak setan pun muat masuk if xtutup mulut], Tetapi susah nak melelapkan mata.

Bila ngantuk cam nie,

Mula la malas nak wat koje lebih2 lagi badan tengah ala-ala cam Garfield nie.

Bukan bro xde kerje nak wat. Tengah banyak kerje  nie. Tapi besa la, hujung-hujung minggu katekan [xpuas bercuti].

Banyk yang bro nak kongsikan,

Erm.. Tapi nanti la ek bro storykan. Xpun korang pilih nak bro storykan yang mane ek. [Undi anda amat dihargai he..23x ]

Antara topic-topic yang ingin bro kongsikan nanti [korang pilih la dalam 2-3 topic ek]

  1. Bro menternak Naga
  2. Contest Anda & BroFramestone [sure korang nak punya kan]
  3. Bro & anak-anak bro [dah lama xde entry pasal dorg]
  4. Kisah Bro dengan rimau-rimaunya
  5. Bro bela Musang Berapi [Firefox]
  6. Bro dapat adik angkat [comey2 gitew]
  7. Bila Bro Berpolitik- Bersama Dato’ Seri Dr. Zambry [MB Perak]
  8. Bro buka kiosk semua [order jangan xorder]

Kalau ikutkan,

banyak lagi yang bro nak kongsikan bersama u’ll

Tapi… Nanti-nanti je la. Korang undi dulu topic-topic di atas. Baru bro publish kan.

Bro tengah tunggu majlis penyerahan anak angkat [bukan nak wat anak bro, tapi wat adik angkat je la] dari Masterskill [amik yang perempuan sahaja he..23x]

********************
Malu bertanya sesat jalan, sudi2 la korang bertanya ape2 dengan bro. Insya’lah bro akan jawab

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Mengantuknya Di Hujung Minggu

    1. insya’lah jika aku bergambar dengan die..

      hari khamis ini akan berjumpa.. cadang nak mintak cuti..

      tp riso pulak jd isu nnt..

    1. insya’lah xberat mane pun.. cuma xtau la jari jemari nie berat ke x nak menaipnya he..23x

      ops pasal contest ek.. tgu info dari bro nnt ek

    1. amboi.. sempat berdengkur kat blog bro ek

      meh kite lawan sape dengkur paling comey

    1. dah xleh nk tido nak wat cam mne kan huhu

      bro pun comey gak.. coz ade gaya cam Garfield…

    1. mne de bro comey ngade2 la suri…

      sume seklai.. leh je..tp xtau bile akan q kuar kat blog bro nie

    1. he…23x awat nk bro wat entry nie je ek Zik..

      ok2 bro akan wat.. mybe pagi esok kot.. tgu ek

Leave a Reply

Top