You are here
Home > Uncategorized > [Bila BroFramestone Berpolitik] Meet Dato’ Seri Dr. Zambry Abd.Kadir

17,432,460 total views, 125 views today

[Bila BroFramestone Berpolitik] Meet Dato’ Seri Dr. Zambry Abd.Kadir

Assalamualaikum wbt

Hari ini Bro bercuti nak habiskan cuti tahun Bro.

Takut jadi cam kes tahun lepas, semasa bro dapat contract baru terpaksa burn 11 hari cuti [banyak tue].

Sepatutnya hari ini bro akan berjumpa dengan Dato’ Seri Dr. Zambry Abd.Kadir [Menteri Besar Perak]. Tetapi Bro ada hal-hal yang lebih mustahak.

Tak pe,

Bro masih belum bersedia untuk berpolitik  semula He..23x

[entry ini telah di autopublish kan]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

12 thoughts on “[Bila BroFramestone Berpolitik] Meet Dato’ Seri Dr. Zambry Abd.Kadir

    1. Bro dah besa jumpa…

      dulu zaman muda rumaja.. selalu je jumpa Khairy & Najib.

      Bila kerja nie, hanya jumpa Datin Rosmah * PA Najib je… pernah gak dtg ke rumah Datin Rosmah he..23x

      lepas nie bro dah tukar kerje lain. Xde la jumpa mereka dah

    1. yup… betul la…

      kat sini sume tgh wat persiapan untuk tgu kedatangannya…

      bro pulak kne siap2 gerak ke Kl..ada urusan yang lebih mustahak

    1. he…23x mungkin….

      mungkin juga akan wujud hari dimana semua orang perlu berbaju purple he…23x

      politik nie perlu pandai kak.. kalau tersilap langkah kita yang jd keldai… orang lain yang wat…kite kne tanggung sume

      last2 orang lain yang jadi orang besar he..23x

      sy dh hampir terkena

    1. xperlu la he..23x

      bukan nk sebulu dengan dia pun.. len kawasan yang ingin ku bertanding…

      he..23x gurau2 je… tgu la pintu hati terbuka balik

Leave a Reply

Top