You are here
Home > Uncategorized > Kau Gemuk Ke, Pregnant

17,437,689 total views, 1,544 views today

Kau Gemuk Ke, Pregnant

Akhbar hari ini menyatakan,
Perlatih PLKN beranak dalam tandas

Akhbar minggu lepas menyatakan
Pelajar sekolah beranak dalam tandas

Persoalannya,

Bukan kenapa tandas menjadi pilihan mereka [cam laki pilih tandas untuk merokok]

Tetapi,

Kenapa tiada sesiapa menyedari mereka mengandung.

Adakah mereka gemuk sehingga mampu menutup perut mereka yang mentembikai @ perut mereka tidak mentembikai dan tidak menunjukkan mereka mengandung.

p/s- bro ada wat contest. Nak join sila usha entry sebelum nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Kau Gemuk Ke, Pregnant

  1. jamban buka setakat buang tu je..hehe..tapi banyak orang persoalkan..macam mana dengan medical checkup sebelum masuk plkn? hmmm

    1. banyak je kegunaan jamban he,..23x

      tengah xde idea leh je termenung dalam tue.. sesambil cari ilham..perkena sebatang

      pasal kes plkn tue bro nk komen.. rasa perlu wat pemeriksaan air kencing dulu

    2. hehe..jamban memang tmpt yg baik untuk mencari ilham! huahuahua. tapi saya xde la pekena sebatang tuh.

      tadi petang pun diskas pasal kes ni ngan opismets. 1st point,”xde medical check up ke?” haa..kau..jawab..muehehehe

    1. bro xtau pulak isu ketinggian memberi efek.. thnk untuk info ini..

      tp ramai gurl sekrg bertubuh kecik kan… umat2 akhir zaman.. sume kecik2

  2. salam bro..hhuhu..
    wah2 dah ada kuix lagi ne..

    sushlah bro nak cakap pasal termengandung ni..dah bayk isu..dah ckp bayk..dah nasih itu ini tapi kdaan ttp sama gak..

    sdh tak tahu nak goyak apa lgi deh..moga2 pintu taubat akan terbuka utk mrka kelak.amin

    1. kuiz??
      mane ade la.. saje je bukak topic memalam

      he..23x bro xkisah sangat termengandung ke hape…

      tp xpelik ke xde orang sedar dorang ngandung… xkan bernanak takat ngndung 2-3bulan kan… paling teruk pun 7bulan..

      tp xde pulak org sedar

  3. maybe dorg gmok smpi x nmpk prot tu mmboyot.
    or org ckp dorg bdn makin berisi and x expect yg berisi tu sbb mengandung..
    hurmm..bdk2 skg..x pk lsg da akibat!

    1. mybe juga… siapa yang sedarkan..

      nampaknya bro kena wat kajian la pasal nie.. Xsuka mereka-mereka seperti ini mengambil risiko.

      sebaliknya kita tolong apa yang perlu jika tahu mereka mengandung.

  4. xsemua perut yang memboyot tu bley nmpk
    kdg2 depends pada kepandaian empunya badan menutup keboyotan tu
    xpun, memang ada gen-gen yang ibu2 boyot tp perut dia kecik je…

    huhu

    *eh,knp sy mcm ada experience boyot je?*

    sy prepare utk boyot tanpa perlu sembunyi2…hehe ;p

    1. kamu boyot ek…?? mesti sedap dipeluk he..23x

      boleh jadi jugak lizi

      mmg ramai yang boleh cover… tp sampai bila.. last terpecah.. kat tandas jugak korang pergi…

      pe nk jawab.. pihak sekolah kne jawab.. pihak plkn kne jawab he..23x elok ngaku je.. sekurg2nya boleh kita bertindak ape2 yang patut…

  5. org kata. yg haram ni mmg xnmpk klau pregnant. tau2 je bersalin. org kata. pastu senang je lekat. org yg nak anak bertahun xdpt. Ujian Tuhan kan.

    1. Tue la…

      mmg betul pe yang kamu katakan tue… selalunya nak ngndung anak haram nie senang je nak bersalin… [dosa xsempat nk gugur]

      lagi satu senang nk lekat.. wat cam mne pun tetap melekat… yg dah kahwin.. dok pancut la bnyk mane… pun susah…

      yang dorg tue.. dah senang2 dapat..senang2 pulak buang he..23x

      pe2 pun tuhan tue lebih tahu apa yang terbaik untuk hambanya

  6. susah betul nak bezakan org gemuk dgn org pregnant skang ni…tapi pelik jugak, sesetengah remaja yg pregnant luar nikah ni terlindung pulak perut diorang seolah2 badan diorang gemuk..padahal..???

    1. tue la…

      mmg susah nk bezakan huhu….

      tapi pada firasat bro la kan. Dorang yang pregnant luar nikah sebaik boleh nak sembunyikan kandungan mereka

      tetapi pada yang pregnant dalam nikah. perut mereka lebih ketara kerna mereka dengan sedaya upaya nek menunjuk yang mereka mengandung + subur he..23x

      [ada kes di sekolah bro dulu, 2 cikgu nie tiap2 tahun ngndung.. dah cam kilang bro tengok]

    2. hahahahaha..betul jugak kan..kalau kawen elok2..pregnant mestilah seronok nak bgtau semua orang kan..hahahah..lawaklah bro ni..ingat pompuan ni kilang buat anak ker hehehehe

    3. he..23x
      sape xseronok jika pregnant.. kecualipregnant luar nikah la…

      lawak ke ape yang bro cakapkan

      tapi mmg betul pun ape bro cakap tue…

      so if xnk rase jadi cam kilang.. sudi-sudikan la laki tambah cawangan.. baru la xterasa beban memproduce anak he..23x

    1. he..23x

      maaf la.. bro xtau cam mne nak cover..perut bro pun dah memboroi nie… xtau cam mne nk cover he..23x

    1. tue la pasal…

      mybe pandai cover kot.. terlalu lasak sangat tue pasal terberanak huhuhu

  7. hmm..pasal kes ni..xley la kt nk ckp org gemuk tu pregnant..coz ina ni pon bdn agak membesa..tap stil ley pk halal haram ni..ikot pengalam sndiri la kn..in 1st batch time plkn mula2 dperkenalkn..n 1 kump..n xley salahkn plkn gak..coz time nk wat medical check up tu, uncle or attendance hospital tu ckp kat de mamat yg nk wat medkl checkup utk plkn..uncle tu ley slmber ckp..kalo xsket pape..xyag wat checkup..anta je borang tu ke plkn tnda kt xsaket..so,pe pndapat bro lak?

Leave a Reply

Top