You are here
Home > Uncategorized > Kali ke-2 Berjumpa

17,417,224 total views, 5,619 views today

Kali ke-2 Berjumpa

Sedar xsedar dah setahun lebih gambar ini diambil semasa pertama kali bro wat gathering kecil2an blogger.

Eazy, Elle & Zarien Akhmar.

Event xramai yang berkumpul, masih ada banyak agenda kami lalui bersama.

Kalau ikutkan time nie ramai yang nak join, cuma masa tidak mengizinkan. Insya’lah bro dok KL balik, bro akan roger2 korang semua ek. Boleh berkumpul bersama.

zarien elle

Gambar ini diambil semasa bro & si dia menghadiri perkahwinan kakak kandung elle yang merangkap Ex-University Bro.

[maaf gambar bro xde.. xsempat nak tangkap he..23x]

p/s- Buat elle – Bro jeles dengan Hp Baru mu.. Harap maklum.
*************************************
Kaunter Khidmat masyarakat bersama BroFramestone

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Kali ke-2 Berjumpa

  1. haiyarkk… ni pn leh jdkn entry ke? hehehe… I’m honoured 2 see my pics here… hahaha.. ke saje je bro nk tunjuk ketembaman elle pd org nihh?? cess..cess..cess.. =p

    alololo…jeles dgn hp brku ke? bro kn xksh hbs ribu riban beli hp..ape lg grab la 1 iphone ! keh3…

    mn gmbr bro dgn kak atie yg elle tgkpkn tu? letak la skl xkn malu2 pulak. =p

    1. saja je buh gambar elle dalam nie. Mahu promote2 kot2 ade yang dtg blog bro terus berkenan dengan elle.

      ops.. he..23x lebih kurang la niatnye… sebab tue bro xbuh gambar bro sekali. Kalau x sure nampak kite sume sama saiz he..23x

      yup jeles, memang jeles [wat nada cam iklan Seng Heng] cdgnya.. tp xtau la.. bro bajet dalam 200 kot hp.. takut hujung bulan pakai duit byk

    1. insya’lah

      bro akan roger rakan2 blogger… tp kite berkumpul xpakai baju warne merah ek he..23x

    2. he..23x nk gak pakai baju warne merah tue.. jom la kite pakai baju same caler..

    3. cet huhu

      kalu bro pakai baju pink, ReD ada masalah ke?? ke tergoda dengan bro huhu

    1. waduh…

      yang jauh kita dekat2kn
      yang dekat kita erat-eratkan
      dah erat teu jaga la batasan ek he..23x

      p/s- pe bro merapu nie ek

    1. insya’lah…

      dengar cite gengblogger akan wat gathering pada bulan 7 nie.. insya’lah bro akan berada di sana

Leave a Reply

Top