You are here
Home > Uncategorized > Jika Ku Adam, Siapa pula Maya

17,426,205 total views, 49 views today

Jika Ku Adam, Siapa pula Maya

BroFramestone adamaya

Sekadar suka-suki bersama facebook.

Bro mencuba menjawab quiz di facebook Adamaya dan hasilnya bro adalah Adam

Kamu ialah adam! degil dan keras hati, tetapi baik dan tidak mementingkan diri sendiri. Jika kamu berkahwin, pasti akan menjadi seorang suami yang baik.

Habis siapa Maya?

Adakah Maya no 1, 2,3 atau 4 dari kauta bro?? Oh curang sungguh beliau he..23x

Ke 6 1/2? [sebut sebagai 6 setengah]

Eh bukan ke 6.30 tue waktu Adamaya ke? Ok selamat menonton buat mereka yang terkejar2 nak dok depan tv tgk cerita adamaya.

Jika nak tahu siapa anda dalam Adamaya. Sila klik link ini – Siapa Kamu Dalam Adamaya.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Jika Ku Adam, Siapa pula Maya

  1. waaa….xnak jadi maya….
    sbb die curang pada adam…saya rasa adam mati laa last2 nnt…huhu 😉

    p/s:sy lm xpdet blog sbb pc mengada…;p

    1. ramai yang syak adam mati last die. hhuuu

      he..23x habis lizi nk jadi ape ek huhuhu.. dah try ke x kuiz nie huhu

      pc ngade knpe ek??? sebab dah lame xmasuk blog bro ek

    1. bukan terpengaruh..

      cuma nk mencuba nasib.. mane tahu kot2 layak untuk dijadikan pilihan gadis2 diluar sana

    1. sabar2 huhuh relax2 jugak

      bro dari 1st sampai la nie xpernah tengok he..23x

      harap maklum hhuhuhu

    1. sanggup ke jadi maya [watak isteri yang berlaku curang pada suami] he..23x

      bro pun xtgk cite tue…

    1. boleh saja..

      comey2 gitu he…23x dh try x quiz nie huhh

      kot2 kamu betul2 dapat si Maya

    1. xpe la mati.. lagipun kita semua akan mati.. cuma xtau cepat ke lambat he…23x

      yup amani sgt comey.. nk wat baby cam tue la…

      bro pun xtgk cite tue.. dok lyn blog n twitter pun leh tahu sume cite pasal adamaya terutama time 6.30-8.00 (live update gitew, walaupun bro xde la faham sgt)

  2. sy xnk jd mcm maya…curang!
    ade suami penyayang pn xnk hargai…
    sy suka lisa…yg lawyer tu…sanggup wat ape2 utk org yg dia cinta… ;p

  3. sy xnk jd mcm maya…curang!
    ade suami penyayang pn xnk hargai…
    sy suka lisa…yg lawyer tu…sanggup wat ape2 utk org yg dia cinta… ;p

    manelah tau kn…untung2 dpt jadi bini no. 2 hahahhahaha

Leave a Reply

Top