You are here
Home > Uncategorized > Free Breakfast Kat McDonalds?

17,446,688 total views, 5,899 views today

Free Breakfast Kat McDonalds?

Siapa kata anda susah nak menikmati breakfast takkala bz berlumba-lumba ke tempat koje.

Terutama breakfast dari McDonald.

Percuma [free] pula tue

Percuma?

Yup Percuma. Xpercaya? Jom tanya Sharinginfoz.

Jika korang pembaca setia akhbar Star. Pasti akan terjumpa iklan ini.

Kupon Free Sausage McMuffin with egg [pastikan original-potong keratan akhbar je],

Ianya berharga RM3.99 just tambah RM1.20 untuk coffee/tea @ RM3 untuk extra Hash Brown.

Validity sehingga 31st May 2010 dan ianya hanya untuk waktu breakfast sehingga pukul 11pg. Jangan datang kul 11malam pula.

Credit Pic to Sharinginfoz.

Pe2 pun layan pic bro berSausage McMuffin bersama si dia bro. [Time nie bro bercuti, so breakfast layan McD je la tanpa perlu rushing-rushing ke office.]

Jemput-jemput la untuk join contest Bersara Bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Free Breakfast Kat McDonalds?

    1. xde la menginbau.. cuma time2 leh rest n rehat nie la elok amik masa nikmati saaat bersama…

      klu x, sorang ke hulu sorang ke hilir

    1. ok tempek la.. bro masih xde masa nk update peserta la…

      nk promote pun xsempat nie huhu

      ala potong je keratan akhbar then g McD yang tercapai akalmu n redeem je he..23x

      asal kenyang n halal

    1. yup newspaper cutting.. no body wanna sms me rather than sms download something crap through my hp

      so damn

Leave a Reply

Top