Assalamualaikum wbt

Thank buat Zik [1st time nama Zik naik kat blog bro], coz sudi mengundi untuk bro publish entry pasal ini.

Yup, bro sekarang dah mula menternak naga secara kecil-kecilan [xmampu nak komiselkan] lagipun untuk wat cuci-cuci mulut je

Cuci-cuci mulut? Yup tapi bukan cuci dengan naga di sebelah nie ek.

Bro hanya menternak pokok buah naga je

Erm sedap je tengok,

Tapi lagi sedap bila ditanam sendiri, dipetik sendiri terus makan. Cam kat kedai tue entah dah berapa minggu dah kan. Mana nak segar dah kalau cam tue.

Ok, meh tengok sedikit gambar bro menternak

broframestone naga 1

Gambar ini diambil 2-3 minggu lepas kot [Bro pun dah lupa].

Time nie bro tanam kat Ipoh, rumah mertua bro. Benihnya bro amik dari rumah bro [yup, rumah bro ada pokok naga. Pokok lain pun ada juga].

broframestone naga 2

He..23x ini la rupa bro jika xmandi pagi. Selamat dapat mertua yang memahami he..23x

[eh, awat chubby je pipi ku nie]

******************************
Korang tanya, bro jawab

Kaunter khidmat Rapu rapan bersama Bro Framestone