You are here
Home > Uncategorized > Bro.. Bila kahwin? Anak Berapa?

17,414,623 total views, 3,018 views today

Bro.. Bila kahwin? Anak Berapa?

Bersama Keluarga Lagi

Sekali FormSpring Bro diterjah soalan dari anonymous.

Bro…bila kawen? anak berapa? umur bro brapa?

Jawapan bro :-

Kahwin selagi xcukup kauta. Anak hanya yang termampu [dah rezeki bro tue yang sahaja yang diberi], Umur pula dah makin tua hati saja makin muda [tapi xde taman].

Pic di ambil di Perhentian Lebuhraya Duke menghala ke Setiawangsa AU Bersama Luqman Hakim + Iman Maisarah after makan besar di Sentul.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Bro.. Bila kahwin? Anak Berapa?

  1. Selalu org kata, tak kawin sebab belum cukup duit. Selalu aku kata, kalau nak tunggu duit cukup, sampai berjanggut la tak kawin2. Ada2 je alasan nak angkut anak dara org merata2

    1. bagi je alasan xde yang sudi jadi mak mertua aku.. dok buh hantaran tinggi2.. so aku xmampu.. aku usung je la anak die kehulu kehilir.. bukan die tahu aku mampu ke x kecuali anak die he..23x

    1. setiawangsa kat belah mane ek… ade mase leh gak kite jumpa.. bro selalu lepak kat Jusco Au2

    2. oh dekat benar tue… bro selalu lepak sane.. ade mase leh la jumpa… erm bulan 6 nie bro akan selalu ade sane.. leh la jumpe nnt

    3. bermain2 dengan anak2 yang comey2 nie sambil surf internet kat food court… lagi satu umah kak ipar ade kat sane gak

    1. seriusly tolong jangan fikir he..23x

      so jangan la berfikir he…23x jangan berfikir.. jangan fikir… jangan….

      zzZZzzZZzzzz

    1. jangan tanya.. just tengok je he..23x

      if nk tanya boleh gunakan borang di formspring bro. nk tnya bnde bukan2 pun boleh

    1. insya’lah nazz huhuh secomey n sehensem bro kan

      tengok2 kuar sebijik nazz…cam mne tue ek

Leave a Reply

Top