You are here
Home > Uncategorized > Bila Nak Hari Bloggernye..!!

17,457,932 total views, 1,099 views today

Bila Nak Hari Bloggernye..!!

Blogger Malaysia

Selamat Hari Perkerja buat mereka yang berkerja [yang berlajar tapi xberkerja tidak dikira].

Semalam bro bukak topic di fan page “Blogger’s Malaysia” & bertanya bila pula hari khas untuk meyambut bloggers Malaysia yang makin bertambah saban hari.

If ada hari untuk blogger,

Apa cara terbaik untuk menyambutnya. Xkan semua blogger kne bercuti pada hari itu. Sian pulak pada blogger-blogger tegar cam bro nie… [sehari xupdate cam orang xtentu arah].

If korang ada idea untuk hari blogger, boleh kongsi2kan bersama.

p/s- Bro bercadang nak wat small gathering if bro mula berkerja di KL xlama lagi. [masih dalam perancangan]

Bro mengalu-alukan perlibatan anda dlm page rasmi Blogger’s Malaysia. [bro salah seorang admin di sana]

dan sudi2kan la tekan button recommend di bawah ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Bila Nak Hari Bloggernye..!!

    1. he..23x if hari-hari tue bunyi cam satu kewajipan…

      so nak gak cam hari special sikit huhuhu

    1. Ala jangan la majuk huhu..

      Kat KL senang nak berjumpa @ berhimpun… utara selatan timur barat pun boleh…

      if mu nak wat kat utara pun boleh.. bro cadang nk wat kat area Ipoh…

      boleh join x rasenye huhuhu

  1. Hmmm…. kalau ada hari bloggers vic nak kumpul beramai2 dengan semua bloggers dan bersembang banyak perkara dan kemudian ketawa sepanjang hari dengan mereka.

    1. Vic,

      ada masa nnt kita ketemu ek…

      moga ada yang mampu wat bro ketawa & menggurangkan stress yang ku hadapi

    1. he..23x rasanya hari blogger sedunia bila server or hosting untuk blog di tutup sehari

      confirm semua blogger bercuti sakan n ade hempuk kepala kat dinding coz xleh nk berblog.

  2. Apa kata pada Hari Blogger, kita buat sambutan perararakan blogger² tegar, blogger² macho, blogger² mama di Dataran Merdeka, sambil buat pertunjukan bunga api dan tari menari, diakhiri dgn aktiviti makan²..
    Amacam gempak tak??
    Wakakaak giler perasan!

    Love,
    PojiePooh Abdullah

    1. he..23x

      dari wat cam tue… baik wat ABPBH – Anugerah Blogger Popular BroFramestone He..23x

      leh gak dok santai2 hhuhuhu

      nak berarak2 nie fail sikit la.. xberbaloi cuti sehari he..23x

    1. satu kerje lagi untuk bro turun ke sarawak he..23x

      kite wat mana yg terdekat je la ek… n masing2 leh berjumpa.. wat kecil2an pun ok je

    1. awat yiha yiha nie ek.. nak naik lembu lagi ek he..23x

      jom ade mase kite wat gathering ek.. ReD handlekan leh

    1. insya’lah bro ade tempoh sebulan je b4 dok KL semula he..23x [besa la kne bagi notis sebulan]

      ok zik.. pe2 nnt bro roger ek

    1. cuti free dari berblog ke ape ek he..23x

      kalau cuti dari berblog.. bro mmg xsanggup huhuhuhu

    1. nk lari dari berkerje kan he..23x

      boleh saja… cdg nk wat small gathering la.. cuma tiada idea n kat mne nk buat huhuhu

Leave a Reply

Top