You are here
Home > Uncategorized > Bila Bro Berbelang

17,411,035 total views, 2,564 views today

Bila Bro Berbelang

3 Hari di tapak Karnival Belia Putrajaya berteduhkan sinaran UV yang terlampau.

Xpasal2 berbelang badan. Sekali cam Pak Belalang Belang.

Malam tadi, time drive balik dari KL ke Perak bro dikaco benda halus.. nnt bro storykan ek.

If ada permintaan, petang nie bro dah leh story.

p/s- best pulak tengok rimau sebelah nie bersantai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Bila Bro Berbelang

    1. muehehe…tgok tuan yg menjawabnya laa..:D

      jangan lah babap.cian saya…T__T (nangis dh. belum kna babap lagi ni)

    2. Oh..

      bru bro perasan si ReD nie comey sebijik cam cara die mengomen huhuhu.. patut la comey je blog bro dengan komen2 dari ReD

      bro nk babap jugak.. babap manje2 je.. xde sakit punya he..23x

      klu ngis gak.. bro lepas babap terus larik he..23x

    3. amboi..pangil bodyguard bagai.. huhuh takut bro dengarnye hhu

      xpe la.. bro babap baik punye.. sure ReD lentok dengan bro..

      ReD xnk join contest bro ke

    1. he..23x yup sejk azali aku hari2mau… hari2 mau ape??

      hari2 mau mencari rezeki yang halal he..23x tue pasla berbelang badan

    1. xde la dok kat tengah panas…

      cuma bahang kehangat kat putrajaya tue tinggi sangat

    1. ok..bro dah ceritakan..if xfaham tanya ek.. coz bro bukan pandai sangat bercerita

    1. He..23x

      ade2 je ko ek… rimau esso xminat ke huhuhu…

      air rimau dibawah pokok kelapa???

    2. Ada gak gunanya kerajaan tak benarkan iklan jenis2 air rimau kat bawah pokok kelapa. Rupa2nya memang masih ada org yang tak pernah tengok. Eloknya jangan dibenarkan jual terus kat malaysia

    3. Cet mu he..23x

      baru aku faham he…23x aku selalu je tengok..tp xperhatikan logo n corak die he..23x

      naifnye diriku ini

Leave a Reply

Top