You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Adegan Seks Ustazah di Asrama Pelajar

17,433,250 total views, 915 views today

Adegan Seks Ustazah di Asrama Pelajar


Mana nak cari video terlampau nie ek. Jenuh bro search masih belum ditemui.

Dasyat gak wartawan Kosmo! nie ek. Dah puas layan, baru nak wat pendedahan. Pandai cari cerita panas. Sedangkan benda ini lagi mengaibkan orang nak membuat orang mula terpengaruh hendak mencarinya.

Oh.. Aduhai… Perlu ke mention nama video n berapa jumlah serta siapa yang terlibat. Tak perlu.

Dosa masuk akaun sendiri. Sebar Aib pada setiap orang pun masuk akaun sendiri gak [kalau sorang satu dosa… kalau berjuta pembaca yang tergerak hati nak mencarinya, dah berapa juta dosa].

Duit dari hebah perkara aib masuk jadi darah daging sendiri belum  lagi bagi kat anak bini.

Entry ini adalah sambungan dari entry sebelum ini.

Update terbaru selepas pukul 11 malam iaitu beberapa jam selepas entry ini dipublish

adegan seks ustazah

9 keyword yang meletup di blog bro dalam beberapa jam “Ustazah”

cet korang… tue baru update skrg. If dari pagi td..entah berapa banyak yang search bnde2 cam nie

Kaunter Khidmat Masyarakat bersama BroFramestone

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Adegan Seks Ustazah di Asrama Pelajar

    1. entry besa2 je nie..

      khas ditujukan kepada wartawan2 yang mencari rezeki… tp jangan sampai memalukan insan lain..

      wat tambah dosa n rezeki xhalal

    1. dh google pun.. tp hampa huhuhu T-T

      ke ini hanya propaganda je n ade dalam stok simpanan Hp wartawan je he..23x

      siapa yang tahu kan

    2. tue la…. mane la dorg dapat..

      ada dari rakan2 nro bagitau dah lama dah bnde nie ade.. cuma orang xsedar je

    1. mmg stendet pun…. bro tahu..

      xkisah la standard ke ape ke.. fikir2kan la rezeki tue akan mengalir ke mane.. xpasal2 masuk dalam tazkiarh bro minggu nie

  1. astagfirullah…tak tahulah nak kata apa dah..rasanya dosa mengaibkan orang lagi besar kan..
    golongan mcm ni buat orang lain benci kpd golongan yg bertudung..berhijab..dan menjadi penghalang hidayah Allah utk sampai kepada orang lain.

  2. kosmo busuk beb, maming kene baikkk untuk lariskan akhbar. seks memang tarikan, tambah pulaks seks ustazah, tarikan kuasa dua.

    aku setuju dgn ko, bukan article nk bagi pengajaran, tapi article nak melakukan akhbar jer. yg malunya ustazah dan nama baik org islama dan melayu. ntah2 3GP indon mana ntah yg dia tgk tu

  3. jadi ustazah pun susah nak tahan nafsu..kalau cikgu bahasa inggeris takpe la jugak..kalau tajuk kt akhbar tu letak cikgu bahasa inggeris instead of ustazah,mesti akhbar diorang kurang laku..teknik pemasaran

  4. Gua ada koleksi couple ni. ada 6 siri…ada korek dlm kete. lastly, di rumah sewa..terkejut ada org ketuk pintu…ustz ni mmg cun beb..perghhh

    1. ade ek… share dengan bro boleh… dh try google.. tp xterjumpa…

      entah mane entah wartawan tue dapt huhuhu

      cun2 pun tumbang jugak dgn hasutan syaitan

  5. bro pun buat keyword mcm tu..memang berpusu la masuk blog bro..haha…trafik tu bro..tapi jgn diuplod videonya betul2 sudah bro. nanti jadi sasaran penggemar seks plak blog ni. huhuhu

    1. Kalau ikutkan trafic yang dtg mmg gile2 la

      nie brotgh tgu sape2 yang sudi kongsi videonya… betul2 ade ke or orang wta propaganda je nie

    1. mu ade ek…

      pas kat bro boleh… nk tengok betul ke x?? dah try cari xjumpa-jumpa..

      takut ade pihak menjadikan ianya propaganda nk lakukan jualan je

    1. ok gak tue… confirm trafic naik mendadak & maki hamum dok berpusu2 dilontarkan ke blog ku

Leave a Reply

Top