aurakhalifahcentre

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera.

Entry khas buat Owner Aura Khalifah Centre, Lady B.

Bro mengenali insan comey ini melalui penulisan blog yang agak menarik dengan kisah serba serbi remaja. Rasanya dah setahun lebih bro mengenali Lady B.

Dalam diam, rupanya berisi budak ini [bukan mengandung tau].

Berisi dengan semangat dan keinginan memulakan perniagaan sendiri. Maka di sini wujudnya Aura Khalifah Centre yang terletak di Prima Saujana Kajang.

Even mempunyai degree, beliau tetap mencari alternative sendiri tanpa mengharapkan perkerjaan makan gaji tetapi lebih kepada professional career [bro pun nak jadi cam dia].

Kan dah kembang hidung Lady b.

Bro selesa bersembang dengan wanita berkerjaya ini, yang sentiasa turun padang even berpangkat pengurus untuk 2-3 perniagaan [termasuk kelas tuisyen]. Ada perluang nak jadi wakil rakyat nie.

Beliau boleh memasak, mengajar kanak-kanak + menguruskan kewangan takkala kekurangan tenaga kerja (terutama jika ada perkerja yang bercuti kecemasan).

Dan beliau juga suka membaca rapu-rapan bro sama ada di blog ini, diruangan komen blog beliau dan juga di muka buku [facebook].

Ok di sini bro nak selitkan salah satu rapu rapan bro yang bro tujukan ikhlas buat Lady B.

dah pergi, teacher lak nak main!

Bro F : udah2 la tue b… org len tgh que nak naik nie
Ldy B :hahahaha..itu adelah dialog sebenar
Bro F : he..23x nmpk beno bro tau keadaan sebenar cam mne kan…. dah2 suh suh… bg bro naik pulak

Ldy B : haahhaa..bro pun same kaki ngan b lah!
Bro F : besa la b.. teringin gak nak naik… tp bile tgk keliling ramai lagi budak2 yg nk merasa.. so bg dorg perluang la

Ldy B : ahahha..ni perli b ke ape..b dah tentu kanak2 yang ajak..teacher;teacher..jomlah main same!
Bro F : b mmg la teacher.. bro nie ape.. sure dengar dorg cakp cam nie ” pakcik-pakcik.. leh ketepi x, kaco je kami nk main he..23x”

Klik Banner ini