You are here
Home > Uncategorized > Status Saya : Belum Bertunang

17,440,403 total views, 4,258 views today

Status Saya : Belum Bertunang

Perhatian,

“Saya belum bertunang, harap maklum..!!”

“Oh betul ke, nampaknya kami semua masih ada perluang even bro tak termasuk dalam group mereka yang berpeluang.”

Bro dah tunang [pesanan untuk diri sendiri]

p/s- cuba teka siapakah insan yang menghiasi entry bro kali ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

47 thoughts on “Status Saya : Belum Bertunang

    1. he…23x ala yang berlakon cite nur kasih tue la.. yang menang ABPBH 2010 baru2 nie….

      pakai tudung comey la.. if bukak… he..23x

  1. as-salam ‘alaik! moga sihat n ceria selalu…
    sapa tu…tak kenal n tak pernah tengok sebelum nie…
    btw UIA dah takde identiti bila dah tak pakai songkok n riben pada tudung time konvokesyen…

    1. eh Izzan xpernah tengok cite Nur Kasih ke huhuhu

      he..23x teman xtau UIA cam mne time convo huhuhu

    2. sy tak pernah tengok cerita nur kasih….yg sy tau nur kasih mmg popular sgt2…siap ada kelab kipas…

    3. he..23x teu pasal die leh menang ABPBH baru nie kot he..23x

      oh patut la.. die nie salah sorang pelakon utama cite tue

    1. he..23x kite mempunyai minat yang sama..

      tp bro just minat dalam cerita je.. diluar..?? mungkin tidak huhhuhu

    1. yup betul tue… comey la.. nk yg cam nie… tp pe kan daya he..23x

      mybe bukan tulang rusuk bro kan…

    2. die lebih memahami bro.. jgn riso…

      tuhan dah jadikan kita berpasnag-pasangan.. jika dia ditakdirkan sebagai tulang rusuk bro.. pe2 pun die tetap jodoh bro.. jika sejak azali ianya bukan.. paksa cam mne pun ia tetap bukan jodoh kita

    3. salam..
      ha plakon nur kasih tu..hehehe..klu dia pkai tdung cntik dn sopan.tapi klu tak pki tdung nampak dosa..kiki 🙂

    4. w’salam… ha tau pun

      yup cantik sgt bila dia memakai tudung…

      tapi… entah la suri.. xnak cakap lebih2.. dapat dosa free je nnt

    1. die pakai tudung memang comey… nk boleh x?? nnt majuk pulak Yuna bro… elok2 ade kat LA.. bawak diri g lagi jauh

    2. haha..xley la bro..
      cian tunang bro yg tersyg tuh..
      nnti xpasal2 g lari jauh2 bwk diri..hehe

      nah, ni de pantun tuk bro..
      Jalan2 tersepak batu,
      setia la anda pada yang satu! hehe

      kredit to: semanis kurma..

      bro, ble tau result tuk contest 2??
      sy yakin sy dh kalah awl2 dh..hehe

    3. die lari bro kejar la.. he..23x die tahu perangai bro cam mne huhuhu

      amboi pantun die… makan dalam tue… nk bro balas ke nie

      jalan pakai kaki
      mane la tahu rezeki

      bro pun xtau bile nk kira undi.. byk pulak yg mengundi… insya’lah ade mase bro kira

    4. bro baru siap kira untuk 105 undi.. ade lagi… entah la…

      mlm nie bro bz dgn thesis… esok bro ade bengkel webmaster pulak…

      harap sabar menanti.. pe2 nnt bro akan inform pada semua peserta

    1. mesti la tau.. kuliyah sendiri.. backgrnd dlm gmtu tu tmpt aku blajo.. nnti akunye konvo dtg tau.. huhu..

    2. mesti la tau.. kuliyah sendiri.. backgrnd dlm gmba tu tmpt aku blajo.. nnti akunye konvo dtg tau.. huhu..=)

    3. oh satu kuliyah ek.. aku rase la kan.. mu lagi layak berlakon cite nur kasih tue…

      bg perluang… peh sure menang ABPBH & artis baru terbaik… sure yang tengok pun insaf

      bile ko convo.. bilik disediakan x

    4. kalo ikutkn time frame.. nur amina adalah senior aku.. heheh

      aku konvo octaber.. maybe kalo ko dh settle kt kelana jaya mei nie.. bole la singgah uia.. kan.. hehe.. =)

    5. insya’lah ade rezeki nnt ku datang ek,, nk aku datang as ape nie ek…

      mbe ke or adik ipar ko he..23x

    1. he..23x niat je la.. tp nak wat cam mne kan… huhhuhu

      kekdang leh terlupa yang bro dah bertunang

Leave a Reply

Top