You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Posisi Di Atas @ Di Bawah

17,437,576 total views, 1,431 views today

[Status Malam Jumaat] Posisi Di Atas @ Di Bawah

atas bawahKredit pic tue x-officemate bro LeezaRule.

Soalan dari Ahli Nujum Negara – Pak Belalang.

Terdapat Dua Lori tindih menindih

So yang mana satu jantan & mana satu betina.

Jawap jangan tak jawab,

Bro nak dengar jawapan kreatif dari korang. Nak tengok tahap imaginasi korang cam mana, asalkan jawapan anda sepintar si Belalang & tidak sebebal Pak Pandir.

Setiap malam jumaat ada je entry bro kan [bisik salah seorang blogger yang suka melayan rapu rapan bro]

Satu kisah rapu rapan bersama rakan bro [tolong jangan tanya siapa ek]

Bro : ngntuknya
Dia : tido la, sure nikmat time hujan2 nie

Bro : Jom la kita tido
Dia : Ish, bro ajak kita tido pulak

Bro : Tido sama2 la best
Dia : Boleh ke, tapi xnak la

Bro : Boleh je
Dia : Kalau cam teu bro di bawah, saya di atas
Bro : Kenapa bro di bawah

Dia : Coz bro kena tido bawah meja, kita tido atas katil

he..23x susah tul ngatuk time koje, siap dingin hujan mencengkam tulang sumsum ku

Jom main burung dengan bro di sini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Posisi Di Atas @ Di Bawah

    1. yup 1st huhuhu

      he..23x ish nazz nie..xsporting la die nie…

      yup asal malam jumaat je bro jadi cam nie huhhu kenakalan bro leh je tuju kat sape2.. kemaluan je xleh

    1. Dr Ana.. tak menjawab soalan he…23x just bayangkan je…

      so yang mana jantan dan yang mana betinanya

    1. he..23x jawapan yang menarik…

      boleh sertakan fakta-fakta yang boleh menyokong hujah anda

  1. yang bawah tu betina sbb dia ada skirting merah putih belang-belang like a pom pom gegerl

    yang atas tu jantan, tengoklah tu, langsung tak pentingkan penampilan luaran (oops!)

    1. jawapan mak su i like he..23x

      menarik gitu.. sekali dengan hujah2nya…

      tp mak su kne ingat… ada je yang jantan pakai skrit n ade gak yang betina xpentingakn luaran asalkan pandai melayan…

      so mak su.. ape2 hujah yang ingin mak su tegakkan

    1. he..23x

      hujah mu mmg boleh diterima…

      tapi dalam teori haiwan.. kebanyakan biantang yang besar adalah betina… cam mne tue… dorg yang dok pikul jantan…

      he,..23x pe2 pun long distance tue pentingkan

    1. he…23x ops malam jumaat je blog ku ade bnde2 cam nie huhu

      maaf byk komen xterreply… xtau la bile ada masa freenye

      berapa banyak cis dah…

    1. he..23x mu tergelak ek… sorry ek.. nie la rapu rapan ku dalam setiap entry ku

      gmbr mu nnt ku buh lagi dalam blog nie

  2. malam jumaat ku di postpone…huwaaaa..;D
    amboi bro…lori pun ada jantina ker…hehee
    errmmm serba salah nak teka…coz zaman skrg dah x kira siapa atas siapa bawah…weeeee~~

    bro mmg merapu merapan!!!

    1. minggu nie dipostpone gak je huhu

      he..23x kalau soalan dari nujum pak belalang, sume benda pun kne layankan je

      ops xperlu serba salah nak teka… tp betul la.. zaman skrg nie berbeza…

      sonok pe layan rapu-rapan bro kan huh

    1. ops.. entry malam jumaat, adalah sikit2 bau2nye…

      kate soalan ahli nujum pak belalang… so jangan pertikaikan.. jawab je terus

    1. ish pagi2 dah datang blog bro ek… tgk tajuk terus cepat2 klik he..23x

      mne de hampeh la…

      eh… xjawab pun solan nujum pak belalang…sila la jawab…time xde orang masuk blog bro nie

    1. he…23x ini pakai firasat mane pulak nie…

      tp betul la… ramai women suka posisi top… maybe nak jadi lady boss kot he..23x

    1. mne leh bagitau..

      jawapan bro lain dari yang lain [buat masa skrg la.. tue yang nk dengar jawapan dari korg dulu… ]

      mana la tahu ada yang sekepala dengan bro ke

Leave a Reply

Top