You are here
Home > Uncategorized > Spam Activity @ BroFramestone.com

17,456,155 total views, 8,624 views today

Spam Activity @ BroFramestone.com

2-3 hari ini, blog bro dispam secara berluasa!!

Rajin pulak kaki spam ini menyepam blog bro yang xsepopular blog otai2 dengan keyword-keyword menarik. Kenapa blog bro juga yang menjadi mangsa.

Bro xkisah korang nak mengiklan Viagra ke, Condom ke, Insurance ke coz confirm 100% akismet bro akan menganggap ianya spam dan tidak diiktiraf sebagai salah satu comment yang perlu bro moderate.

Xtau ianya pertama kali terjadi atau pernah berlaku sebelum ini

Modus operandi [dah macam pengacara 999 – Hope Bro Mazidul sudi melamar bro he..23x] hanya perlu mengopy paste comment orang lain untuk dijadikan comment sendiri.

Macam la bro xkenal cara rakan-rakan blog bro mengomen. [bro kan sayang korang semua] Xkan dengan komen2 bro pun korang nak copy paste kot. [Say no to clon BroFramestone].

So banyak komen-komen berbentuk spam nie terlepas ke dalam blog bro. Satu kerje nak delate satu persatu.

Plagiat Spamklik klu nak besarkan

Pelik memang pelik huhuhu

Sejak bila Uncle Sam nie tahu bab2 kauta nie, sunat pun x

Uncle Eric nie lagi sorang.. Rajin beno g smyg jumaatnye, kalah orang islam kita yang dok miss je

Wahhh… Uncle Joseph reti bagi salam tue he..23x

Bro amat hargai komen2 dari rakan-rakan blog sekalian… Xkisah komen berkaitan atau tidak, asalkan berhekmah.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Spam Activity @ BroFramestone.com

    1. tapi ini bukan orang… nie robot spam..

      banyak blogger yang kne nie.. terutama yang berhosting sendiri under wordpress…

      robot nie copy bulat2 komen orang lain n dijadikan sebagai komen sendiri…

      tue pasal uncle joseph reti bagi salam tue

  1. tadi msk guna Opera, tak leh komen
    ni tukar Mozila pula.

    bagus robot spam ni, dia boleh berfikir ikut benua..hehehe

    ada 25 spam berbahasa melayu skrg ni

Leave a Reply

Top