2-3 hari ini, blog bro dispam secara berluasa!!

Rajin pulak kaki spam ini menyepam blog bro yang xsepopular blog otai2 dengan keyword-keyword menarik. Kenapa blog bro juga yang menjadi mangsa.

Bro xkisah korang nak mengiklan Viagra ke, Condom ke, Insurance ke coz confirm 100% akismet bro akan menganggap ianya spam dan tidak diiktiraf sebagai salah satu comment yang perlu bro moderate.

Xtau ianya pertama kali terjadi atau pernah berlaku sebelum ini

Modus operandi [dah macam pengacara 999 – Hope Bro Mazidul sudi melamar bro he..23x] hanya perlu mengopy paste comment orang lain untuk dijadikan comment sendiri.

Macam la bro xkenal cara rakan-rakan blog bro mengomen. [bro kan sayang korang semua] Xkan dengan komen2 bro pun korang nak copy paste kot. [Say no to clon BroFramestone].

So banyak komen-komen berbentuk spam nie terlepas ke dalam blog bro. Satu kerje nak delate satu persatu.

Plagiat Spamklik klu nak besarkan

Pelik memang pelik huhuhu

Sejak bila Uncle Sam nie tahu bab2 kauta nie, sunat pun x

Uncle Eric nie lagi sorang.. Rajin beno g smyg jumaatnye, kalah orang islam kita yang dok miss je

Wahhh… Uncle Joseph reti bagi salam tue he..23x

Bro amat hargai komen2 dari rakan-rakan blog sekalian… Xkisah komen berkaitan atau tidak, asalkan berhekmah.