You are here
Home > Uncategorized > Setahun bersama E-Tomyam @ MyJazmanie

17,440,337 total views, 4,192 views today

Setahun bersama E-Tomyam @ MyJazmanie

myjazmanieSelamat ulang tahun yang pertama buat MyJazmanie yang dikelola oleh etomyam.

Maaf hadiah buzday xde ek Jaz.

Tapi xde prob kan if wish dari blog ku ini.

Seperti mana tomyam, begitu juga keenakan MyJazmanie. Walaupun tiada serai mahupun lengkuas. Bisanya mampu membuat si pembaca datang dan datang lagi untuk membaca di blog ini.

“Ala blog besa-besa je tue, orang pun xde popular sangat, nak cari glamor je lebih”

Memang blog dia besa-besa je. Kalau luar biasa, bukan blog dah namanya.

Even xpopular mana pun orangnya, masih ada yang setia menambah pengetahuan percuma “yup percuma” dari pelbagai aspek kehidupan yang meliputi aspek peribadi, kekeluargaan, masyaratkat, agama, negara mahupun dunia.

Cari glamor..??

Ayat besa nak menjatuhkan orang lain [jatuhkan bangsa sendiri pulak tue ish..23x] Salah ke berkongsi cerita??  Tak kisah e-tomyam nie glamor ke tidak. Tiada pulak dia menyombong mahupun kedekut dengan apa yang dia ada.

Korang ada masalah ke..??

Jom perkena tomyam dulu, bro tahu korang lapo [ke setan korang tue yang lapo dok nak menghasut korang dengki mendengki].

If xnak perkena tomyam, Moh perkena Maggi Mee mana tahu leh menang RM30,000 [klik banner di bawah]

Walaupun usia blog MyJazmanie baru setahun jagung [eh jagung baru beberapa bulan dah boleh dipetik hasilnya, mana sampai setahun]. Tapi tempoh perkenalan bro dengan etomyam dah menjangkau 3 tahun kot [sejak 2007]

Hasilnya,

Dari dia bro mula berjinak-jinak dengan wordpress & mula terlintas untuk mempunyai blog yang dihost sendiri.

Dari bro ada sikit knowledge dalam dunia blogging sampai la bro sekarang diberi kepercayaan untuk menguruskan website Pusat bro berkerja & diberi project dari syarikat lain as freelance.

Siapa kata berblog ini merugikan.

Blog bro dijadikan salah satu dari 5 portfolio yang bro bentangkan untuk apply jawatan programmer last month [Dorang dah mintak bro lapor diri bulan Mei ini].

Buat semua rakan-rakan blog,

Terima kasih di atas sokongan anda selama bro berblog dari tahun 2006 sehingga sekarang. Even ada blogger yang rapat dengan bro dulu dah popular, kurang berblog, stop berblog mahupun bertukar identity.

Pe2 pun bro rindu pada penulisan En_me, ShaRamli & SeparaWaras.

***********

Entry ini telah di autopublishkan semata-mata untuk menyelaraskan waktu mengikut waktu Malaysia

Semasa ianya dipublish, bro tengah menghadiri bengkel webmaster untuk setiap Ptj yang terlibat.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Setahun bersama E-Tomyam @ MyJazmanie

    1. bro masih di malaysia.. cuma entry ini dibuat pada pukul 4pagi… so mane de orang nak bace blog bro time2 cam tue

      so waktu malaysia bermula pukul 9pg… time org masuk office n rajin nk bace update blog org len

  1. tahniah buat etomyam….sy loyal visitor blog dia…pengakuan ikhlas tanpa was2… 😉

    bro dah berapa tahun dgn blog nie?

    sy kenal bro melalui blog en jaz…rasa mcm boleh get along..tu yg jd rapat dgn bro…betul tak bro? hehehe

    1. he..23x bro pun loyal visitor gak.. sonok bace n mengomen di blog beliau

      blog bro nie masih baru.. bulan 8 tahun lepas kot wat..

      b4 this bro aktif di blog lame bro BeliBuy & PemimpinMuda (blog politik) yang dihost bawah project MalayaOnline under jaz

      yup betul tue izzan… sampai izzan terkena virus rapu rapan dari bro..

  2. salam..
    bro pkbar..huhu..mmg kamcing dgn mr.one ye..patutlah nmpak cam sekepala jer..kiki

    bro ,
    jemputlah keblogku sb ada anugerah di sana..kiki 🙂

    1. w’salam hhuhuhu

      bro xbeberapa sihat nie suri… kurang rehat.

      he..23x bro rapat dgn mr Jaz dah lama dah.. sampai la nie masih tidak berkesempatan nak lepak bersama…

      maybe bro duk KL nnt baru ada masa berjumpa kot.. [harap-harapnya begitu]

      bro baru je balik dari blog suri.. cuma xtglkan jejak… thank untuk award tue.. kalau boleh biar tahun nie pencalonan terakhir saya [curi tagline siti]

    1. he..23x betul tue Vic…

      bro if sehari xmenulis blog rase cam xsedap hati je… he..23x

    1. eh xde la khas… klau khas sure berkapet merah… kapet putih de la kat sini.

      thank jaz coz setia dengan rapu rapan ku….

      tue la.. mane en_me… tp rase cam die bertukar identity pun ada gak nie… mu xrase gitew ke jaz

    1. insya’lah.. bro akan sentiasa berblog… baru la adik ipar bro nie rajin dtg blog bro huhhu

Leave a Reply

Top