myjazmanieSelamat ulang tahun yang pertama buat MyJazmanie yang dikelola oleh etomyam.

Maaf hadiah buzday xde ek Jaz.

Tapi xde prob kan if wish dari blog ku ini.

Seperti mana tomyam, begitu juga keenakan MyJazmanie. Walaupun tiada serai mahupun lengkuas. Bisanya mampu membuat si pembaca datang dan datang lagi untuk membaca di blog ini.

“Ala blog besa-besa je tue, orang pun xde popular sangat, nak cari glamor je lebih”

Memang blog dia besa-besa je. Kalau luar biasa, bukan blog dah namanya.

Even xpopular mana pun orangnya, masih ada yang setia menambah pengetahuan percuma “yup percuma” dari pelbagai aspek kehidupan yang meliputi aspek peribadi, kekeluargaan, masyaratkat, agama, negara mahupun dunia.

Cari glamor..??

Ayat besa nak menjatuhkan orang lain [jatuhkan bangsa sendiri pulak tue ish..23x] Salah ke berkongsi cerita??  Tak kisah e-tomyam nie glamor ke tidak. Tiada pulak dia menyombong mahupun kedekut dengan apa yang dia ada.

Korang ada masalah ke..??

Jom perkena tomyam dulu, bro tahu korang lapo [ke setan korang tue yang lapo dok nak menghasut korang dengki mendengki].

If xnak perkena tomyam, Moh perkena Maggi Mee mana tahu leh menang RM30,000 [klik banner di bawah]

Walaupun usia blog MyJazmanie baru setahun jagung [eh jagung baru beberapa bulan dah boleh dipetik hasilnya, mana sampai setahun]. Tapi tempoh perkenalan bro dengan etomyam dah menjangkau 3 tahun kot [sejak 2007]

Hasilnya,

Dari dia bro mula berjinak-jinak dengan wordpress & mula terlintas untuk mempunyai blog yang dihost sendiri.

Dari bro ada sikit knowledge dalam dunia blogging sampai la bro sekarang diberi kepercayaan untuk menguruskan website Pusat bro berkerja & diberi project dari syarikat lain as freelance.

Siapa kata berblog ini merugikan.

Blog bro dijadikan salah satu dari 5 portfolio yang bro bentangkan untuk apply jawatan programmer last month [Dorang dah mintak bro lapor diri bulan Mei ini].

Buat semua rakan-rakan blog,

Terima kasih di atas sokongan anda selama bro berblog dari tahun 2006 sehingga sekarang. Even ada blogger yang rapat dengan bro dulu dah popular, kurang berblog, stop berblog mahupun bertukar identity.

Pe2 pun bro rindu pada penulisan En_me, ShaRamli & SeparaWaras.

***********

Entry ini telah di autopublishkan semata-mata untuk menyelaraskan waktu mengikut waktu Malaysia

Semasa ianya dipublish, bro tengah menghadiri bengkel webmaster untuk setiap Ptj yang terlibat.