You are here
Home > Uncategorized > Pemenang Contest Sweet Couple Vs BroFramestone & Khaizarien

Pemenang Contest Sweet Couple Vs BroFramestone & Khaizarien

Sweet Couple ContestAssalamualaikum wbt & salam sejahtera

Entry ini khas untuk menyatakan sweet couple yang berani mengistiharkan peperangan keatas pasangan bro dengan bantuan rakan-rakan mereka.

Ops mana boleh bagi menang free kan he..23x

So mereka berusaha selama 3 mingu untuk memastikan kemenangan mereka.

Cakap banyak pun xberguna.

Ini senarai pemenangnya

Cik Husna & Cik Hanis

1. Sweet Couple 19 – Cik Husna & Cik Hanis.

Incik Biru & cik Ika

2. Sweet Couple 20 – Incik Biru & Cik Ika.

CikGadis dan Riri

3. Sweet Couple 25 – Cik Gadis & Riri.

****************************************

Seperti yang bro janjikan,

Tetap ada hadiah untuk pasangan teristimewa, Dan bro rasanya mereka layak untuk menerimanya

Alya & Fain

Alya & Fain.

Keikhlasan yang terdapat hubungan mereka walaupun si dia tau pasangan tengah sakit, beliau sanggup melamarnya untuk mudah menjaganya. Walaupun sakit, pasangan ini bertarung nyawa untuk melahirkan zuriat walaupun sejak awal2 lagi doktor tidak membenar dia mengandung kerna akan membahayakan nyawa dia.

Anda boleh take note kisah mereka. Mungkin anda juga boleh entrykan untuk berkongsi cerita cinta agung yang diselelitkan dengan tanggungjawab & ditaruhkan nyawa untuk memilikinya.

Kepada yang memang, bro doakan yang terbaik buat semua.

Bagi mereka yang kurang bernasib baik, cuba lagi tahun depan. Insya’lah if ada pe2 contest bro akan emailkan kepada korang (asalkan korang bukak email ek).

Buat pasangan yang telah mendapat sijil Halal moga menikmatilah malam jumaat sebaik mungkin untuk tambah pahala + kebahagian rumah tangga.

Bagi mereka yang masih haram, elok percepatkan mendapat sijil halal. Time dapat tue, jangan lupa roger2 bro. If tiada pe2 halangan, insya’lah bro akan datang.

Bagi 3 pasangan di atas sila emailkan kepada bro di broframestone(a)gmail.com nama penuh, alamat & no untuk dihubungi bagi urusan penyerahan hadiah secara pos.

Or secara by hand bg mereka yang join Gatby Streetfair di Times Square 17th April ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Pemenang Contest Sweet Couple Vs BroFramestone & Khaizarien

  1. wah! tahniah pd yg menang…moga hubungan kalian direstui Ilahi….cepat2 dapatkan sijil halal ya! hehee

    salah satu sweet memory sy for this year…happy dpt join contest nie even x menang pun…ada sebabnya kami tak menang…kami x sweet tp kami hot!! heeee

    btw…bro nak address sy tak? ๐Ÿ˜‰

    1. he..23x sijil halal ek… pastikan halal made in maalysia.. bukan thailand

      kak izzan mmg hot gitew.. thank coz sudi join contest sy nie huhhu

      boleh je if kak izzan nak bg address.. sy terima je.. nnt memudahkan kerje

  2. Tahniah kepada ketiga2 couple di atas…
    Yang tak menang tu bukan sebab tak sweet… tapi tak panggil kawan2 mengundi.. mungkin sebab tak cukup kempen. heheheheh…

    Yang menang tu malam kang leh la meraikan dengan pasangan ye..(kalau dah ada sijil halal la..) kalau takde.. kena la tunggu sampai ada.

    1. he…23x ops pemenang2nya sume xde sijil halal.. cuma pemenang istimewa je yg ade huhuu

      ops jgn la cakap cam teu VIC.. nie wat bro xsabar2 nk dapatkan sijil halal nie…

      dapat 4 sijil pun berbaloi-baloi gak tue he..23x

  3. WAHHHHHH!!!

    OMG, this is unexpected, sumpah tak sangka!

    anyway thanks pada voters yang masih sudi mengundi walaupun saya masuk untuk suka suka and segan gila nak berkempen so saya tak berkempen langsung..

    mekasih mekasih.
    kalau ada yang sudi nanti email la adress masing2, nak hantar kad jemputan kahwin ๐Ÿ˜€

    and thanks Bro for this contest ๐Ÿ™‚

    bro and kak khaizarien tetap paling best.

    1. he..23x ayat ucapakan cam dapat anugerah ABPBH – Anugerah Blogger Popular Blog He..23x

      ok xpe xpe.. x overflow pun.. padat ringkas dan cukup2 masa he..23x

      he..23x same2 kasih kami ucapkan huhu

      p/s- pandai bodek penganjur ek

  4. salam bro..

    thanks a lot.. tak sangke buleh menang.. pdhal tak kempen mende2 pun.. member pun tak ramai yg ade blog. hehe.

    and very special thanks to voters. love ya muahx! ๐Ÿ™‚

    you guys made me smile today. ๐Ÿ™‚

    1. w’salam ika huhuhu

      mybe ika sweet couple yang dicari..even xkampen masih laku lagi kan huhhu

      smile la lebih2.. bro suka he..23x

    1. nfahk pun apa kurangnya….

      manis gitew.. cuma ada lagi yang bernasib baik huhuu….

      bro xleh manis2 gula nie.. manis2 madu xpe.. berbaloi-baloi he..23x

    1. w’salam

      yup semua yang join contets bro adalah yang terbaik n terbest bro pernah jumpa dalam blog..

      xperlu malu2 kan huhuhu

    1. ops…

      kne semak balik undian nie… he..23x pasti ada yang terkena sorg dua dalam undian mu kan

  5. salam bro… sedih.. dah nak nangis pon ada…
    saya x sangka terpilih sebagai pasangan istimewa.. alamak..mcmana ni.. hari ni baru sedar.. mybe bro umum time cuti kot.. maklum ar kat rmh.. xleh online..kna kacau dgn anak.. apa2 pon terima kasih x thingga kpd sesiapa y memilih saya sbg pasangan istimewa tu.. serius.. sungguh x sangka…
    TQ buat semua kwn2 y mgundi juga.. terima ksih buat semua..

    (tiba2 rase cam artis buat ucapan bila menang anugerah..)

    Thank….

    FROM:-
    sweet couple 10, ALYA & FAIN

    1. w’salam

      la tak mau la ngis2 huhuhu… sikit2 udah la… mmg teristimewa pun

      bro n pasangan bro pun undi yang sama juga… xsalah pun jika kamu menang uhuhu

      ops bro publish nie hari khamis la.. bukan time cuti..tp johor yg cuti he..23x

      hope lepas nie rajin2 la dtg ke blog bro ek…

Leave a Reply to ayong.qiela Cancel reply

Top