You are here
Home > Uncategorized > Panas

17,417,075 total views, 5,470 views today

Panas


Panas hari ini,

Sehinggakan peluh jantan mengalir deras membasahi tubuh bro [len macam je if peluh betina yang mengalir he..23x]

Otak tepu dari 11pg sampai sekarang. Tua yang xde entry membina & kerja yang berjalan.

Selamat hujung minggu buat semua.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Panas

    1. comey pe unta he…23x xterfikir pun gamabr payung… baik amik pic umbrella gurl.. peh sure hot nnt blog bro

      mne de bahaya he..23x pernah rasa ek peluh jantan he..23x

    1. selamat berhujung minggu gak buat kamu.. peh xtahan dah nie…

      epic ek he..23x bukan sennag peluh jantan nk keluar he..23x

      unta tue nmpk cam sedap je.. ok bro nk g makan dulu

    1. ala hujung minggu la leh notti2 huhuhu

      mne bro tahu perempuan peluh ape.. peluh berbau kot he…23x

    1. cuti2 nie la kne kuar kan peluh.. time koje dok dalma aircond je.. cam mne nk berpeluh kan huhuhu

      ops kopi jantan ek he..23x kopi janda la he..23x [kami bukan nak mengoda tapi nak berniaga]

    1. cam mne mu tahu ini unta tua… nmpk die punya passport ke?? he..23x

      die dah besa berpanas dah…

      kate orang daging unta sedap huhhuhu

    1. entah la… bro search keyword panas… kuar gambar unta he..23x

      so bro buh la pic unta.. mne tahu jd saudagar unta lepas nie kan huhuhu

      if buh gambar jus buah… xpasal2 ramai pulak yg melepak kat blog bro menghabiskan air je

    1. he…23x

      xmen jantan cam mne nk kuar kan peluh jantan… peluh jantan nie lain sikit dari peluh biasa

      he..23x tolong jgn percaya kata-kata bro

    1. bro tido selesa je.. cuma berpeluh je huhuhu…. then badan bau masam.. kne mandi lagi.. dah la sebelum tido dah mandi huhuhu

      bro xselesa tido dalam aircond..

    1. xpe pun out he..23x

      bro nk temuramah dD bersama GPS yang dD miliki… klu boleh nak kan pic dD menggunakan GPS tue..

      sesi temuduga boleh dijalankan di facebook je.. lambat reply pun xpe…

      nnt bro masukkan cerita dD dalam blog bro

    1. w’salam

      air satu botol dah habis nie.. mate pulak dah berpinar huhuhu

      memualu ek.. duit xde la suri huhhu

Leave a Reply

Top