You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > [Oh Tidak]-No One Piece This Week

17,644,239 total views, 5,372 views today

[Oh Tidak]-No One Piece This Week

huda luna broframestone

Penantian bro selama seminggu rupanya tidak berbaloi.

Rupanya Jump Comic tidak keluar minggu nie di Jepun. Maka tiadalah Manga seperti One Piece, Naruto, Bakuman etc. [bro dari kecik memang kipas susah mati-sejak pakcik bro berlajar kat Jepun]

Masih lagi berkisar dengan Gatsby Deodorant Street Fair. [Mode malas nak layan Project Alpha]

Ini salah satu pic rakan blogger bro iaitu Huda Luna. Comey orangnye, ala-ala anak mami & seiras-iras arabic orangnya. Status? Cam On/Off je.

Tapi yang pasti cam On je [Siggplus yang punya]

Bro mengenali Huda Luna hujung tahun 2008 kot. Selalu gak di call or msg bro [as adik ek, as adik]

Comey dia bertanduk begitu. Tangan sapa la tue kan..?? [sure tangan bro, sejak bila bro xmenyakat orang kan, lagi2 orang yang dah biasa dengan perangai bro nie]

Sebijik cam Tony Tony Chopper [watak rusa dalam cite One Piece]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “[Oh Tidak]-No One Piece This Week

    1. mahu xsempat he..23x

      klu dah tahu bro nie suka menyakat.. sure akan disakat sepuasnya

      comey pe bergambar cam tue huhu

      masih dalam ingatan… lagi2 bila terkenang wii gps blackberry yang bukan menjadi milik ku

    1. adik la.. bukan ade pe2 huhuhu….

      gosip tue lumrah… fitnah je bala he..23x

      “kami hanya kawan” ayat artis…

    1. xpe2,,

      if ade rezeki bro wat small gathering.. kite jumpa reramai ek…

      aki pun leh join sama.. xpayh malu2 atau segan2

    1. Gatsby tue jenama product dari jepun.. dah lebih 10tahun bertapak kat malaysia

      dulu ade iklan minyak rambut die kuar kat tv huhuhu

      untuk program perhimpunan blogger ini.. dorg yang sponsor… byk bnde yg bro bawak balik he..23x

  1. ehem2

    huda arab lah!
    bkn anak mami

    gigit jugak bro ni

    ala
    letak muka comot ni
    isk!
    muka penat seharian bjemur kt ts

    bro ah suka sgt sakat huda
    ade ke buat tanduk mcm tu
    isk!

    1. oh arab ek.. tp bro nampak cam anak mami… [mata bro nie kan ade prob sikit]

      gigit la.. nk gigit tang mane.. jgn salah gigit.. xberzuriat bro nnt…

      mmg comot pun.. sama comot dgn tony tony chopper tue… kamu bukan berjemur bawah bahang matahari.. tp berjemur bertemankan bau2an gatsby

      habis tue nk wat tanduk cam mne ek

    1. xperlu la jeles ek… huhuhuhu

      ape kate mu wat gathering kat sarawak.. kumpul sume blogger sana

Leave a Reply

Top