You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > Influenza Menyerang Blogger

17,452,108 total views, 4,577 views today

Influenza Menyerang Blogger

Gelombang ke-2 Influenza mula berluasa kembali.

Di harap anda semua mengambil langkah berjaga-jaga bagi mengelakkan diri anda dari dijangkiti atau menjangkiti orang lain.

Dan untuk pengetahuan anda semua, kebanyakan rakan-rakan blogger kita telah dijangkiti. Diharap anda berhati-hati semasa melawat blog rakan-rakan blog anda.

Tanda-tanda blogger tersebut telah dijangkiti

  • Hidung kurang berfungsi dengan baik [dok terhidu satu bau je]
  • Dok tersenyum sorang
  • 2-3 hari dok berbau yang sama je
  • Menghitung hari-hari [angau sorang-sorang]

Ini salah satu kes yang dirujuk terus kepada bro

Red Linda |

~ heehhhh.. asal pagi je, mesti bersin, mesti selesema. dah terbiasa pulak hidung ni buat perangai macam itu ~

Bro Framestone menjawab |

Biasa la tue, nie kes tersumbat dengan bau-bauan perfumes Gatsby yang di sembur oleh awek2 yang comey time Gatsby Deodorant Street Fair hari tue.

eyriqazz

Cam mana xmelekat baunya

Kehulu kehilir je time event tue dok disembur oleh awek-awek yang comey. Sempat lagi eyriqazz bergambar dengan dorang [ops terjeles kejab].

Awat bro xbergambar dengan dorang ek, takut kne cubit kot.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Influenza Menyerang Blogger

    1. bukan takut.. berani la… tp xtahan dengan kesakitan yang berpanjangan je huhuhu

      sakit tul die cubit..tp bro cubit lagi sakit he..23x tp die pandai ngelak

    2. he..23x ReD sikit pun xprihatin sama bro la.. cam mne nk jd adik bro nie huhuhu

      meh bro cubit ReD nak huhuhu

  1. Baju t-shirt dah elok2 pi ikat kasi nampak perut…
    lelaki plak suka!
    Cuba kalau bini sendiri buat mcm ni..
    tak suka… tanak jadi lelaki dayus..
    tanak org tgk tubuh badan isteri yg putih mulus..
    Tapi itu yg depa dok tergila2.

    1. he..23x Vic

      tue yang bro n the geng gelak2 tue.. siap tanya cam mne nk ikat baju cam tue

      dorg nie la pelaris program nie.. xde sorang pun event people yang berbangsa selain bangsa nie… xtau knpe… tp MC dorg mmg sempoi la

      kalau isteri sendiri buat tatapan dirumah la Vic.. tatapan diluar tue biar untuk santapan diluar je he..23x rezeki katekan [ayat nak cover keinginan]

  2. aacchhuummm!! memang! sohih! tersumbat idong…tapi maksu tak senyum sorang-sorang

    senyum beramai2 🙂

    macam kenal ler brother tu… nak gi terjah blog dia ler

    1. mak su terkecuali he..23x yg laki2 je akan senyum sorg2 terutam ayang single or yang nk tambah cawangan…

      ala bro eyriqazz aka onizuka tue….

      die salah seorang antara 5blogger yang dijemput wat live blogging

  3. tak seksi sanggup buat bagi seksi…muka nampak mcm melayu@muslim…ermmm ntah la…
    ooo minah2 tu dijadikan pelaris event…bro suka la tu… 😉

    1. pan asia kot.. tue yg muka ala2 melayu sikit tue…

      bukan bro xsuka.. cuma mata bro hanya terpandang pada yang bertudung n sejuk mata memandang je..

      tue pasal game byk xmen.. klu x sure bnyk hadiah dapat bro redeem

    1. he..23x tue bro xleh nk jawab.. coz ramai yg terkena. mereka yang g ke gatsby deodorant street fair he..23x

      nie entry saja melawak je zik

    1. yang bro nk promote buakn deodorant tp perfume yang gatsby hasilkan…

      time event nie sorg pe sorg dispray oleh amoi2 yang comey nie huhuhu

      teu sume bau lebih kurang sama je

    1. bahaya ada di mana2 je farhan…

      silap hari bulan… berjangkit dgn virus berblog.. mahu sorg2 dok layan blog je nnt

    1. rugi mu xpergi kan huhuhu….

      klu x pasti bnyk bnde mu leh buat kat sane…. doa2kan la tahun depan ada lagi ek

Leave a Reply

Top