You are here
Home > Uncategorized > Happy Buzday Sayangku Khaizarien

17,682,323 total views, 3,450 views today

Happy Buzday Sayangku Khaizarien

Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Semoga yang Esa panjangkan umurmu selalu

Selamat hari lahir
Sekali lagi ku ucapkan
Kini usia telah
Mendewasakan dirimu

Sambut-menyambut mesra penuh keriangan

Tiap detik beredar silih berganti
Hanya setahun sekali kau menanti

Hari ini bertambah lagi umur mu buat pemilik blog Khaizarien atau nama sebenarnya Khaizarin Akhmar Omar.

Tahniah coz hari ini anda mendapat hadiah hari jadi yang paling berharga – dapat koje & start hari ini.

Maaf tiada hadiah dari ku [hadiah dah bagi awal-awal]

Maaf juga kerna pagi tadi baru wish.. Cam la xkenal bro mu nie cam mna kan.

Maaf tiada yang teristimewa buat dirimu

Maaf juga tidak menjadi yang terbaik buat mu tapi masih diantara yang terbaik.

p/-s – Insya’lah, if ada rezeki & hati dah tetap. Bro akan berkerja bawah satu company dengan dia cuma lain department.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Happy Buzday Sayangku Khaizarien

    1. moga panjang umur & dapat yang panjang2 he..23x tp bro punye la ek… bukan org lain huhuhu

    1. ops terjumpa awal.. so terpaksa bagi awal huhuhu.. klu x?? sure lambat gak…

      nntkan satu kejutan dari bro ek

    1. ok Red… kite jumpa di sana ek

      bro pakai baju blogger warne hitam.. kat belakang ade tulis nama bro.. cari la ek…

    2. insyaAllah.. kalau mata saya ni cukup terang, sekejap je dpt scan bro. sy pakai baju kaler merah! hahahaha (macam aku sorang je pakai bj merah)

  1. wah..wah mantop bro..hehhe..
    hritu bro hafiz..skrg ni turn mu pulak buat didikasi lau..cantik..suka!suka!..

    slmat hari jadi kak..moga pjg umr..hadiahnya kiki..bisalah tu..jeng 100x

    bro bla nak tmbah sorng ank lge..heehe 🙂

  2. dah wish di fb…tp tetap nak nyebukkan diri di sini…hehee

    sweet couple!!! harap berkekalan ikatan yg telah terbina…amiin

    happy birthday zarien… 🙂

  3. Salam,
    Didoakan sekeluarga sejahtera sentiasa.
    Teman melawat blog tuan apabila search ‘didikasi’.
    Selamat berkenalan.
    Blog tuan memang menarik/cantik, kalau teman nak belojo boleh tuan ajar saya ?
    Saya guna blog percuma.
    Terutama ilustrasi, susunatur dan semuanya tu camne nak buat.
    Terima kasih atas jasa baik tuan.

Leave a Reply

Top