You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > Even Bro Kecik, Ada Je Part Yang Besar

17,426,283 total views, 127 views today

Even Bro Kecik, Ada Je Part Yang Besar

Bro & DD

Even Nampak je Bro nie kecik, Masih ada part yang besar. Harap maklum..!!!

he..23x tolong jangan tanya part mana.

Pic bersama dD Si teka Teki semasa Gatsby Deodorant Street fair

Maaf, bro masih lagi berada di KL. So bro agak berjauhan dengan Super computer bro, harap u’ll masih boleh menanti cerita rapu rapan bro semasa Gatsby Deadorant Street Fair yang berlangsung di Times Square semalam.

P/s- bro masih dalam keadaan terkesima atas peristiwa semalam, frust menonggeng bila terkenang wii, acer ferrari, GPS, BlackBerry ect bukan menjadi milik bro.

Tak kisah la, asalkan bro tahu GPS milik dD & BlackBerry milik Aidi-Safuan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Even Bro Kecik, Ada Je Part Yang Besar

  1. tq bro…besaq gedabak pic dD tu…hehehehe…
    rezeki dD hari tu kot…syukrannn…

    tapi part mana yg besaq tu ek…hehehehehe…

    1. semacam ek he..23x

      saja nak menyatakan je.. kat wall facebook bro dok orang pertikaikan je… belum tgk cam mne nk tahu kan

      he.23x sekadar gurauan semata-mata

    1. Die memang tinggi…
      masa nak cari die hari tue [oz dah janji nk berjumpa kan] senang je nak nampak…

      cuma orang je xnampak bro

    1. cam mne nk hilangkan… mu bg tips sikit leh he..23x

      gamaknya kne kumpul duit beli sendiri la nie ek.. nk harap tuah..mmg xde tuah

    1. he..23x lain kali tue bile pun xtau la kan huhuhu

      eh cammne leh xtau nie ek..kan dok diperkatakan sebulan dua pasal bnde nie..alhamdulillah dh jd malaysia books of record lagi tue

  2. selamat malam + selamat pagi bro…{coz skrg nie dah tgh malam.. 😉 )

    amboiii tingginya member bro tu…heheee

    nak tanya juga…apa yg kecik n apa yg besar??? weeweewee~~

    1. selamat nak masuk tengah malam buat izzan huhuhu

      yup tinggi sangat…. terutam tang kakinya…

      yg kecik badn bro la.. yg besar..?? biarlah rahsia he..23x

    1. gambar mak su.. oh tidak he..23x ade je.. ade byk nie.. ada jugak yang di paparazzi kan…

      nie nk mintak izin dgn mak su..if sy upload gambar mak su dalam blog… nk kne edit tutup muka sikit ke..??

      sama-sama mak su.. thank coz tegur saya.. klu x saya xperasan pun pasal mak su… lg2 la dok ralek men game je kan

    1. yup besar punyaaaa… besar punya he..23x [ini la mee maggi cara saya, anda pulak]

      ala jgn la jeles. if Red take pic dgn bro..sure akan masuk blog bro punye la huhuhu…

      jgn majuk2 eek

  3. bro…dD pun nak wat entry khas letak pic sedabak besaq cam bro buat jugak…

    akan kuar entry tu yer…dont worry…
    (thats why pic bro x terselit kat entry yg lepas tu…hehehehe)

    1. oh cam teu ek dD huhuu…

      bro check kamera bro.. sekali sikit je pic yang bro ade… if dD ade pic yang terselit muka bro sudi2 kan email kat bro ek

      oh ade entry khas buat bro ek… he..23x bro ade add dD dlm twitter

    1. he..23x wat pe panjat pokok mangga suri oii… petik buah durian lagi masyuk he…23x

      nk tgu durian runtuh kan susah he..23x

    1. jumpa sebelum nie…?? kat mne ek pojie.. bukan 1st jumpe kat gathering hari tue ke??

      xpe2… masing2 ralik men game kan

Leave a Reply

Top