BroFramestone Going to the Gatsby Deodorant Street FairAssalamualaikum wbt

Esok bro akan berada di KL untuk menyertai perhimpunan blogger terbesar di Malaysia anjuran Gatsby & Nuffnang.

Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front foyer, Ground floor, Berjaya Times Square

Yup, bro salah seorang diantara 400 blogger yang terpilih [project 400 Nuffnang].

Bagi sesiapa yang ingin berjumpa dengan bro, anda boleh men”google” bro di Fun Fair ini. Mana tahu boleh jumpa face to face kan [xperlu la facebook facebook dengan bro time nie], selama ini secara maya je.

[Bro pakai baju blogger & ada nama blog bro di belakang baju bro, cari jangan tak cari]

Peringatan pada yang pergi ke Fun “Street” Fair ini.

  1. Pastikan kaki ayam anda berbalut dengan stokin & memakai kasut yang tidak memudaratkan diri sendiri mahupun pengunjung2 sekeliling anda. [karang satu kes nak hantar ke hospital gara-gara ada blogger terpijak kaki orang lain sampai patah].
  2. If masih ada anak2 yang merengek, sila tinggalkan di rumah atau pada mereka yang boleh dieprcayai. Karang hilang, jenuh pulak nuffnang nak wat iklan sebar satu malaysia dalam blog [Xpasal-pasal ramai yang klik iklan tersebut]
  3. Pastikan anda mendaftar awal [dorang kata 10 am, bro akan datang lagi awal dari itu, xnak sesak2].
  4. Daftar ikut huruf awal blog anda. Cam BroFramestone.com maybe mendaftar di kaunter 1 – A to C [A to Z or AC Mizal tidak terlibat dengan acara ini, harap maklum]
  5. Dorang target, nak wat Malaysia Genius Book Of Record.

Bagi mereka yang tidak dijemput, bro dengan rela hati menjemput korang untuk join bersama. Mana tahu dapat jd bidan terjun dalam beberapa acara, dah boleh dapat hadiah free2 gitew je

Bro petang nie, lepas koje akan mula bergerak ke KL.

Pe2 pun jumpa di sana la ek n blog bro akan berehat selagi bro berada di sana. Harap maklum

p/s- Entry ini adalah autopublish. Sila komen dalam masa 5 saat, sebelum blog BroFramestone ini meletup