You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > Bro Bersedia Untuk Gatsby Deodorant Street Fair?

17,450,024 total views, 2,493 views today

Bro Bersedia Untuk Gatsby Deodorant Street Fair?

BroFramestone Going to the Gatsby Deodorant Street FairAssalamualaikum wbt

Esok bro akan berada di KL untuk menyertai perhimpunan blogger terbesar di Malaysia anjuran Gatsby & Nuffnang.

Date: 17 April 2010
Time: 10 am – 5 pm
Venue: Front foyer, Ground floor, Berjaya Times Square

Yup, bro salah seorang diantara 400 blogger yang terpilih [project 400 Nuffnang].

Bagi sesiapa yang ingin berjumpa dengan bro, anda boleh men”google” bro di Fun Fair ini. Mana tahu boleh jumpa face to face kan [xperlu la facebook facebook dengan bro time nie], selama ini secara maya je.

[Bro pakai baju blogger & ada nama blog bro di belakang baju bro, cari jangan tak cari]

Peringatan pada yang pergi ke Fun “Street” Fair ini.

  1. Pastikan kaki ayam anda berbalut dengan stokin & memakai kasut yang tidak memudaratkan diri sendiri mahupun pengunjung2 sekeliling anda. [karang satu kes nak hantar ke hospital gara-gara ada blogger terpijak kaki orang lain sampai patah].
  2. If masih ada anak2 yang merengek, sila tinggalkan di rumah atau pada mereka yang boleh dieprcayai. Karang hilang, jenuh pulak nuffnang nak wat iklan sebar satu malaysia dalam blog [Xpasal-pasal ramai yang klik iklan tersebut]
  3. Pastikan anda mendaftar awal [dorang kata 10 am, bro akan datang lagi awal dari itu, xnak sesak2].
  4. Daftar ikut huruf awal blog anda. Cam BroFramestone.com maybe mendaftar di kaunter 1 – A to C [A to Z or AC Mizal tidak terlibat dengan acara ini, harap maklum]
  5. Dorang target, nak wat Malaysia Genius Book Of Record.

Bagi mereka yang tidak dijemput, bro dengan rela hati menjemput korang untuk join bersama. Mana tahu dapat jd bidan terjun dalam beberapa acara, dah boleh dapat hadiah free2 gitew je

Bro petang nie, lepas koje akan mula bergerak ke KL.

Pe2 pun jumpa di sana la ek n blog bro akan berehat selagi bro berada di sana. Harap maklum

p/s- Entry ini adalah autopublish. Sila komen dalam masa 5 saat, sebelum blog BroFramestone ini meletup

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Bro Bersedia Untuk Gatsby Deodorant Street Fair?

    1. kne dtg daftr la bro.. dftr je dpt rm50…

      maybe lepas teu baru ade lucky draw ke contest ke… yg penting kne dftr dulu…

      hope ade la bnde yang dapat ku bawak pulang esok huhuhu

    1. insya’lah…tp lambat sikit la nk uploadnya….

      bro sure akan kongsikan bersama rerakan bro sekalian huhuhu….

      erm hope ramai yang bro kenal ada di sana

    1. he…23x entah la Red

      hari tue dtg pakai stokin ke x ek…?? bro lupa nk wat spotcheck kat Red huhuhu

      menyesal x bergambar dgn Red.. klu x leh masuk blog bro

    1. ops..!!

      bro hanya mampu wat autopublish je..

      rindu bangat sama lizi.. lame xdtg terjah blog lizi…

      final bile nie ek.. good luck lizi.. muuaaaahhh jgn teringat kat abg lecture je udah la ek

  1. aduhh syoknya tengok bro join gath blogger nih..400 blogger ramai..mesti gempak punya..best nih..kimsalam kat hanis zalika bro, kut2 dia ada sama hik2..

    1. aidi…

      maaf jika bro bermuka garang he..23x ala garang besa2 je tue.. dah start tegur sure xterasa garangnye huhuhu

Leave a Reply

Top