You are here
Home > Uncategorized > Bila Bekas Tidak Seperti Bekas

17,436,615 total views, 470 views today

Bila Bekas Tidak Seperti Bekas

Topik Perbualan Malam Ini

“Bila Bekas Tidak Seperti Bekas”

Topik cinta muda-mudi [bro dah tua] just nak tanya pendapat [malam nie bro jadi moderator-korang nak berdebat pun xpe]

Walaupun dah putus, anda masih lagi melayan si dia seperti dia masih kepunyaan anda.

Xsalah pun kan, asalkan bukan

“Dah bercerai, tapi lagak cam xbercerai. Siap ke bilik lagi” Ingan main-main ke.

Credit topic to:- Ery Farieha.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Bila Bekas Tidak Seperti Bekas

    1. Yup,
      xsalah berkawan dengan ex, bukan salah sape2.. dah memang xde jodoh.. tuhan yang menentukan

      yang tahu batas xpe.. yg xtau batas pulak cam mne ek huhuhu

    1. itupun jika xmau berjumpa kan huhuhu if terjumpa or nk berjumpa cam mne ek huhuhu

      tp masih ada juga yang mencipta masalah huhhu

  1. bro..lame xmsuk page bro kn..ahaks
    pasal bekas2 ni..ntah r bro..
    kna r de batas..
    xbuley r mlampau kot..menda da lpas, so, wat xtau jela
    erm..tap kalo pndpat ina la kn..lehkwn..tap xbuley lebey r..xley r nk feeling2 ag..
    tap kalo ina, da clash..xde kot nk kwn..hahaha

    1. tue la.. lame ina xdtg sini….

      yang berbatas memang la ada.. nie bg yang xterbatas.. masih menganggap mereka masih couple n melakukan aksi seperti mereka masih bercinta

      he..23x itu ina kan… tp cam mne pulak if clash cam xclash ek huhuhu

    1. he..23x nie bukan kes parut dah.. mungkin terbiasa he..23x

      ops yg dah bercerai tue xtau nk komen cam mne huhu… tp ade jugak yang buat cam xde pe2.. bila ditanya, “kami masih memerlukan antara satu sama lain he..23x”

      ke x tahan nak tunggu habis idah he..23x

    1. if dah terjumpa tue nk wat cam mne.. mybe ketentuan illahi…

      ada sebab dipertemukan n ade sebab dipisahkan

Leave a Reply

Top