You are here
Home > Gatsby Deodorant Street Fair 2010 > Antara Luffy dan Nuffy

17,429,938 total views, 3,782 views today

Antara Luffy dan Nuffy

Kapten Luffy

Masih lagi berkisar tentang Gatsby Deodorant Street Fair 2010.

Kali ini bersama empunya tubuh – Kapten Luffy @ Ah Fatt. yang dah lama bro kenali di dunia blogging cuma xbertegur je. Mungkin lain Nakama [kumpulan lanun] kot.

Dia lanun & bro Shichibukai atas nama Bro Dracule “Framestone” Mihawk – Tue pasal muka bro nampak garang. Kata Aidi-Safuan.

Moga perjumpaan ini mampu mengeratkan hubungan antara lanun blogger.

Itu baru insan bernama Luffy

Skarang bro nak cerita pasal Nuffy pula

nuffy broframestone 2

Pendapatan last week = RM 3.25 [jadi la dari xde kan]

p/s- Thank buat Nuffnang coz sudi menderma RM50 atas kehadiran bro untuk project 400 yang telah mereka laksanakan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Antara Luffy dan Nuffy

    1. amboi… xboleh.. kne sorg je yg hensem xde equal he..23x

      blog mu mmg sesuai adverlets or innity… nk tempek nuffy pun xde prob.. mybe selalu dpt buffered earning

    1. he..23x tajuk nie dari minggu lepas nak wat.. tp minggu nie baru ade masa yng sesuai untuk dibubuh huhuhu

  1. alhamdulillah…ada juga pendapatan bro kan…
    wah…bro dpt rm50 la kn??
    rugi btul sy xgi tp time tu kena keje…
    klu x,sure dpt jmp bro hehehhe

    1. he..23x amik je emergency leave hari tue… ade gak yg halfday hari tue semata2 nk dtg even xdpt rm50..

      yg penting kepuasan bersama…

      bertemankan gatsby punya product.. [awat xde product makanan ek]

    1. tgu la nuffy bagi he..23x

      dorang kan pemurah even kekadang kedekut he..23x jnji ade masyuk dari xmasyuk pe2 huhu

  2. jaaaappp! tiba2 macam nak cakap sumting…

    apsal bila saya pandang muka bro dlm pic ni, ada la iras2 my ex masa study dulu.??? haihhh… x pasal2 je dh mengimbau kenangan lama… sadis betull…isk3

    1. “ops ade orang tahan la.. nk elak ke x nie.. langgar je la he..23x”

      ops he..23x mybe bro la insan tue he..23x ops jgn la teringat kenangan lama sampai xnk dtg blog bro kan huhuhu…

      jgn riso ade 3 kekosongan he..23x

    2. hahaha. xde mknanya.. x mahu daku dihantui kenangan lama ;p

      bro ada kuota lg 3 pun, saya x mau. karang asik nampak my ex aje. naya…hahaha ;p

    1. amboi…

      secocok knpe pulak nie.. tolong jgn cocok diri ku…

      rugi mu xde kat sane kan.. klu x leh gak bergambar bersama

    1. yup perlu enjoy dalam berblog huhuhu.. tue pasal sehari 2-3entry bro leh merapu rapan kat sinie…

      ada je bnde yg bro nk sembangkan huhuhu

      rasa cam ade jumpa kamu kat sane.. tp antara perasan dengan x je

    1. xperlu la jeles…

      cuma murah rezeki je nie.. bukan takat dapat rm50..tp bersertakan product gatsby yang xtau berapa tahun baru habis huhu

Leave a Reply

Top