You are here
Home > Bersama BroFramestone > Tip Menonton YouTube Tanpa Internet

17,423,162 total views, 4,983 views today

Tip Menonton YouTube Tanpa Internet

Youtube merupakan laman sesawang yang menyediakan platform untuk sesiapa berkongsi video yang boleh di streaming di seluruh dunia.

Ianya telah dibeli oleh En. Google Inc. pada nilai $1.65 billion…

Kalau la bro yang mereka cipta YouTube, sure pakcik kayo sekarang nie.

Cam mana pulak dengan harga RedTube pulak, ada ke company besar nak beli he..23x rosak akhlak jadinya nnt

Project FunTube yang bro jalankan cam terbekalai sudah. Masih mencari rakan-rakan yang sudi terlibat sama dalam project ini.

Berbalik pada topik yang ingin bro timurkan di sini.

Tahukah anda, bahawa anda boleh menonton YouTube tanpa memerlukan talian internet sama ada WiFi or wireless curi.

Ikut langkah2 seperti yang digambarkan di bawah.

Selamat mencuba, dijamin berkesan…

Pastikan monitor anda di On dan terdapat video di mainkan. Jika tidak, apa yang anda lakukan akan di YouTube kan live untuk anda [termasuk korang berfacebook or cuci mata]

[Credit info & resource : Nine9]

Info masyarakat

Tahukah anda bahawa YouTube mampu menjana pendapatan buat mereka yang serius mencari pendapatan tambahan, tanpa terlibat dengan MLM, Skim Cepat Miskin mahupun Skim tipu orang.

Untuk maklumat lanjut sila klik banner di bawah

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Tip Menonton YouTube Tanpa Internet

  1. aduiiii..beria sy baca…dlm fikiran nie dok imagine mcmana agaknya yea…ngok betul la! hahahaha…bro nie mmg nak kena!!!

    1. ops larik he…23x cepat la kejar huhuhu

      sejak bila bro xperkena orang.. pe2 pun sume info dalam ini adalah fakta yang benar.. bro xwat cerita kan huhu

      thank coz sudi membacanya

    1. he…23x if nak feel je la.. tampal sticker pun jadi la kan huhuhu

      ops sticker tue bro xde huhu

    1. mne de bro main tipu huhu…

      bro pun teringin je nak wat cam tue…

      n sure ramai yang jeles.. kualiti gambar terbaik he..23x

Leave a Reply

Top