You are here
Home > Uncategorized > Tarikh 3hb 3 Pukul 3.03PM

17,410,415 total views, 1,944 views today

Tarikh 3hb 3 Pukul 3.03PM

BroFramestone PriaSetiaPada Tarikh 3hb 3 Pukul 3.03PM

Ada apa..??

Tunggu pengumumannya….

***********************

Pic ini [lately bro dok buh pic je dalam blog] bro pernah sent untuk contest Anuar Kamaruddin.

Hadiah ditawarkan RM100 [tak pasti dalam bentuk duit or barang]

Tapi… bro tewas juga kepada…..

AiSumi Chan

DSC00062

Oh tidak, bro kalah pada seseorang yang pernah datang ke blog bro. Nie nak majuk dengan Anuar nie [Bro gurau je Nuar]

Bagi sesiapa yang masih belum memiliki Novel Coretan Anuar “Blog PriaSetia” anda boleh terus terjah ke blog Anuar Kamaruddin.

*****************************************

Pada hari ini bertarikh 3hb 3 Tahun 2010 Tepat pukul 3.03PM [saat jangan tanya bro] Aksara Kerian akan dirasmikan.

Aksara Kerian merupakan salah satu project Anuar Kamaruddin bersama 10 penulis menjayakan 10 Novel dari Independent Novelist. Kebanyakan dari mereka baru bertapak secara serius dalam dunia novelisme.

Antara Novel untuk minggu pertama ini :

  1. Di Angin Lalu
  2. Jibrail
  3. Alisia
  4. Farcir
  5. Murni Kasihmu
  6. Yang Hilang
  7. Emerald Yang Terpilih
  8. Benar Benar Cinta
  9. Kereta & Api
  10. [Tunggu keluarannya… Akan di update kemudian]

Anda boleh menbaca kesemua Novel ini di Laman rasmi Aksara Kerian.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Tarikh 3hb 3 Pukul 3.03PM

    1. Bro xjoin…

      xsempat nak wat satu bab pun & kekurangan masa untuk fokus menulis he…23x

      insya’lah nnt kot

    1. Memang berbaloi pun… beli buku dalam RM22 tangkap gambar & sent je.

      Pe2 pun bukan rezeki bro mahupun insan2 lain selain AiSumi

    1. Insya’lah Nuar

      masih memperbetulkan kekuda, melakar melorek coretan untuk dijadikan ukiran. Seni yang diperturun diperbunga untuk tatapan mereka yang berani kehadapan.

    1. Dah baca baru kita tahu ianya best atau tidak..

      Kebanyakan mereka dari novelist baru & ada yang baru mencari tapak..

      Ada masa sokonglah penulisan mereka…

    1. Sekarang dia dah wat blog untuk novelist baru berkongsi karya.. xnak terlibat dalm dunia penulisan ke

    1. Nak wat cam mane kan.. gaya dia bergambar pun lebih baik dari bro…

      If ada masa sudi-sudikan la membaca hasil novelist independent ek

  1. akak ni pernah gak bercita-cita nak jadi penulis novel… suka menulis dan membaca…. semoga terus berjaya buat Anuar n Framestone…

    1. Teman x menulis lagi kak

      If akak ada masa, akak menulis la.. if xleh nak serius.. just menulis di blog pun dah kira ok

Leave a Reply

Top