You are here
Home > Uncategorized > Selamat Pengantin Baru Ex-Girlfriend Bro

17,420,272 total views, 2,093 views today

Selamat Pengantin Baru Ex-Girlfriend Bro

Selamat pengantin baru buat Ex-Girlfriend Bro yang ke-??? entah la..

[Bro nie dulu ade banyak girlfriend belum kira scandal ke ape]

Hope hadiah dari bro dan si dia bro mampu menyerikan majlis perkahwinan mu. [hadiah tetap sama seperti mana member2 kita dapat]

Pssssttt.. jangan tanya bro apakah hadiahnya coz mana tahu korang kahwin nnt bro bagi hadiah.

Ok hari nie selepas Asar. Ex-Gf bro nie akan dinikahkan dengan bakal suami dia [maaf bro tidak kenal]. Bro tidak dapat hadir kerna masih koje time nie. Majlis bersanding esok [tetap gak bro xleh nak datang]

Esok bro akan bergerak ke Pahang, coz ada sahabat lain kahwin [g convoi dengan member2 bro]

So majlis pernikahan ini, bro hanya mampu sent si dia bro & ex-scandal masa sekolah bro je untuk hadiri sebagai mewakili pihak bro.

Pengumuman-pengumuman..!!!!

Contest Sweet Couple VS BroFramestone & Khaizarien telah bermula. Untuk menyertainya anda boleh klik banner di bawah ini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Ex-Girlfriend Bro

    1. Si Dia Bro memang sporting…

      sporting tang nie la.. if nk bukak cawangan xde maknenye sporting huhu

    1. ops… g nikah je.. krg malam nie xpasal2 je pengntin dok melalak nnt.. cam mne majlisnya esok kan

    1. Bro besa2 je.. ala EX je kan.. dah termaktub tidak jodoh antara kami.. knpe perlu dipermusuhkan

      dah itu ketetapan yang Allah setkan dalam perjalanan hidup kita.. die xsalah n bro pun xsalah

      hadiah contest : hadiah yang bro termampu berikan… jom la join

  1. wahh..hero malaya kena la byk awekss kan…;p

    oooo nak pegi raub ker? singgah la kuantan…blh jumpa kita….hehehe

    1. Izzan.. sejak bile bro jd hero malaya nie huhuhu

      Yup ke Raub… if terlajak leh la singgah kuantan huhuhu.. Izzan orang sana ke..??

    2. sy hanya menumpang jer di kuantan nie…hubby keja di UMP…sy org melaka…:)

      salam pd si dia yea…hehehe

    3. oh cam tue…

      doakan kite berjaya dalam interview minggu depan…

      if dapat… leh la jd warga KL semula

    1. Yup jodoh dia dah sampai huhu…. moga berbahagia buat dia…

      Suri rasa jodoh bro leh sampai 4 x

    1. bro ok j e.. nie ex bro zaman sekolah-sekolah dulu…

      xde heart feeling..lgpun bro yang tglkan dia

    1. sejak bila bro jadi romeo zella nie ek huhuhu

      xkonvoi pun.. wat kepala sendiri je.. lagi cepat sampai huhuhu.. cuma dah kuar tol raub baru start konvoi coz xtau jalan he..23x

Leave a Reply

Top