You are here
Home > Uncategorized > [Projek Sulit] Empat Ratus

17,459,088 total views, 2,255 views today

[Projek Sulit] Empat Ratus

Shhhh…

Ini adalah maklumat sulit..

Nuffy akan menjalankan projek sulit – Projek ER tidak lama lagi. Untuk memastikan projek ini berjalan lancar, kami ingin merekrut para Spy [Blogger] yang berminat untuk turut serta dalam projek ini.

Kredit Pic to :- Eins @ Jomphp

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “[Projek Sulit] Empat Ratus

    1. kalau project alat sulit sure project pembesaran n pemantapan gitew

      nie nk tanya.. mu dah email kat dorg lum??

    1. Bro xsent lagi email huhu kejab lagi baru sent

      bro leh je turun KL.. cuma riso time tue kne outstation ke or dikerah tenaga untuk berkerja time tue

    1. Xkecoh mana pun..

      benda nie xjadi sulit dah… coz rasanya ramai yg dah dapat invitation…

      bro nie kan anak tiri Nuffy..

Leave a Reply

Top