You are here
Home > Uncategorized > Pastikah Berdua

17,642,900 total views, 4,033 views today

Pastikah Berdua

Perbualan yang dirahsiakan

A : Esok line clear, xde orang
B : Bahaya la, coz kite berdua je

A : Jangan risau, pasti ada yang ke-3
B : tue lagi bahaya

A : Jangan riso yang ke-3 bukan leh wat ape2
B : Kenapa pulak

A : Coz saya je yang leh buat ape2 he..23x Yang ke-3 tukang hasut n tengok je

p/s- saje je melawak time bosan & xde kaitan dengan yang hidup or mati.. Yang ke-3, maybe

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Pastikah Berdua

    1. he..23x yg ketiga bukan takat tukang sorak… entah2 ade yang pasang cctv untuk wat koleksi peribadi huhu

    1. Yup…

      xpayah tgu pun dorg dah sedia menunggu hhhu…. kekadang beramai2 pun tetap tidak selamat huhuu

    1. melawak la.. tolong la percaya huhuhu & tolong jgn percaya apa yng ke-3 katakan…

      semuanya dusta semata-mata

    1. lame jugak.. maaf bro xsempat nak lawat sume blog.. atas sebab kekangan masa dan keadaan

      suka ek.. tp jangan amalkan ek huhuhu

      moh la masuk contest tue… nk segan ape ek huhu

    1. sengal… mne de la he…23x

      gurau2 je la.. time melam xde koje.. so update la entry cam nie huhuhu

Leave a Reply

Top