Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang

Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan

Hari ini genap 7 tahun perhubungan kami. Tergerak hati ingin abadikan kenangan di laman blog bro.

Hari ini, si dia bro tidur di rumah bro menanti detik di interview moga dapat kerja buat si dia bro. If dia dapat, maka dekat sudah tempat kerja dia dengan tempat kerja baru bro nanti.

Harap tiada yang termuntah melihat gambar-gambar yang sempat bro upload di entry ini. Bukan Izzan & Fazlyndawati [bro bukan seorang yang jiwang, cuma kekadang perlu juga untuk seseorang yang istimewa]

broframestone khaizarien 7years1Di sini cerita bermula,

Setelah selesai menjawab paper terakhir (subject physic kertas dua) sewaktu STPM di SMK Anderson, Ipoh [ada budak sekolah sana x datang ke blog nie]

Time nie dah terserlah bro tinggi sikit dari dia. Coz selama nie si dia selalu dok kutuk bro nie pendek.

Pendek-pendek pun, tetap ada yang panjang he..23x

Bro bukan la pendek sangat pun. Cuma bila berada dalam golongan lelaki bro agak kurang ketinggian.

Terasa cam diri nie Edward Elric [fullmatel alchemist], bro dulu minat kimia tue pasal buh nama framestone alchemist pada YM.

broframestone khaizarien 7years4**********
Gambar ini diambil semasa study group nak dekat exam, jenuh nak ajak si dia bro nie study same2.

Besa la kelas lain-lain, bro kelas 6AS1 & si dia 6AS2

Kalau ikutkan, time nie dah malas nk study, baru lepas melantak.

Lepas melantak confirm malas nak study. Time nie dok sembang reramai sampai balik.

p/s- if wat study group, jangan makan baru study.. study sambil makan xpe

***********

broframestone khaizarien 7years5
Gambar time lepak rumah die..

Kes, nak jimat duit tengok wayang. Sanggup fly asrama [ala nak heran ape, bro hari-hari pun memang kuar asrama g training kat MSN & g tuisyen]. berbekalkan cd pirate, leh tengok puas-puas.

broframestone khaizarien 7years2
First time dating kat KLCC

he..23x yup bro orang kampung. Nun di Perak sana & si dia bro pulak orang Ipoh [ada orang Ipoh x kat sini]. Time nie lepas dapat result STPM

broframestone khaizarien 7years6

Ini pulak gambar semasa program Baktisiswa [Sukarelawan Turun Desa] di Perlis

Time nie bro & si dia bro hanya sekadar urusetia. Alhamdulillah program berjalan lancar even time tue Menteri Besar tidak dapat hadir.

broframestone khaizarien 7years
Ini pula gambar semasa BTN

wow, in black [gaya, mutu, keunggulan]

Dinner bersama untuk Convo Night Dinner @ Singgahsana Hotel Petaling Jaya.

Time nie bro & si dia bro menjadi AJK pengelola Pesta Konvo.

Elok time2 cuti nie, banyak habiskan masa dengan family dan bukan orang lain

Gambar time bersama di Ulu Yam.

Yup memang suka spent time together cam nie.. Sonang huhuhu.. dari berdua, xpasal-pasal ada yang ketiga

Time Family day sebelah family si dia bro.

Sila jangan jeles dengan baju blogger ini. Stock terhad. Korang doa-doakan ada insan yang perihatin nak amik tempahan baju blogger ek.

Kan bro dah cakap, sekarang nie si dia lagi rendah dari bro he..23x

Ops ada apa di jarinya ek he..23x

Gambar sewaktu menghadiri majlis perkahwinan salah seorang rakan sekuliah.

Yup, bro memang suka berbaju batik setiap kali menghadiri majlis perkahwinan

khaizarien cincinGambar semasa cincin di sarungkan

Time nie bro xdatang langsung coz berkerja he..23x hope time bro kahwin bro ada la ek [xkan nak nikah batin kot he..23x]

Ops nie je gambar yang bro ada,

Coz suma gambar ada pada si dia bro. Cet huhuhu so ini je la yang boleh di sajikan.

*************************

Contest Sweet couple masih lagi berlangsung. moh reramai memeriahkannya

Tengok korang boleh mengalahkan BroFramestone & Khaizarien atau tidak.

************************
Update terkini.

Malam nie bro ada dinner kat The Mines Resort. Ada member ajak (dah cam Tuah anniversary pulak) tema wajib merah hitam. Cet, dorang masih xbagitau nie dinner apa.

Datang makan sudah.