Musim mengawan di bulan March telah tamat. Kita tunggu pula bulan Mei (29 Mei bro telah di tempah)

No Sweat..!!

Yup no sweat… lagi-lagilah jika ianya kali ke-2, ke-3 or ke-4 and di nikahkan (bagi lelaki lah ek)

Buat perempuan pula, semasa bakal suami akan dinikahkan. Pastikan diri anda dalam keadaan tenang. Jangan berpeluh lebih dari si bakal suami. Tak pasal-pasal harum semerbak majlis anda nanti.

Confirm anda terkepit-kepit ketiak untuk men”filter” haruman semulajadi yang anda hasilkan.

Lagi-lagilah, masa nikah anda berbaju putih suci murni. Sekali nak berjabal tangan dengan Pak Kadi atau wali dari pihak perempuan, terserlah tompokan basah di celah ketiak anda. Memang terserlah.

Jangan risau, setiap permasalah pasti ada penyelesaiaan. Yang bezanya selesai atau tidak sahaja

week4_imgTry je Deodorant Adidas Action 3 : Fresh Anti-Perspirant Spray.

Terdapat untuk lelaki & perempuan. Dua alam pun tiada masalah untuk memakainya (ok tak, pakai kedua-duanya sekali)

Lagi-lagi takkala malam menjelma. Tiada gunanya pakai harum-haruman, sekali angkat ketiak, satu ranjang harum semerbak dan membantutkan Program Pembiakan Baka Nasional je.

If  sweat selepas program dilaksanakan, itu xpe [tagline iklan : sebutir beras di ibaratkan setitik peluh petani he..23x, kalau setitik peluh korang, di ibaratkan apa ek]

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions