You are here
Home > Iklan > Advertorial > No Sweat!

17,440,072 total views, 3,927 views today

No Sweat!

Musim mengawan di bulan March telah tamat. Kita tunggu pula bulan Mei (29 Mei bro telah di tempah)

No Sweat..!!

Yup no sweat… lagi-lagilah jika ianya kali ke-2, ke-3 or ke-4 and di nikahkan (bagi lelaki lah ek)

Buat perempuan pula, semasa bakal suami akan dinikahkan. Pastikan diri anda dalam keadaan tenang. Jangan berpeluh lebih dari si bakal suami. Tak pasal-pasal harum semerbak majlis anda nanti.

Confirm anda terkepit-kepit ketiak untuk men”filter” haruman semulajadi yang anda hasilkan.

Lagi-lagilah, masa nikah anda berbaju putih suci murni. Sekali nak berjabal tangan dengan Pak Kadi atau wali dari pihak perempuan, terserlah tompokan basah di celah ketiak anda. Memang terserlah.

Jangan risau, setiap permasalah pasti ada penyelesaiaan. Yang bezanya selesai atau tidak sahaja

week4_imgTry je Deodorant Adidas Action 3 : Fresh Anti-Perspirant Spray.

Terdapat untuk lelaki & perempuan. Dua alam pun tiada masalah untuk memakainya (ok tak, pakai kedua-duanya sekali)

Lagi-lagi takkala malam menjelma. Tiada gunanya pakai harum-haruman, sekali angkat ketiak, satu ranjang harum semerbak dan membantutkan Program Pembiakan Baka Nasional je.

If  sweat selepas program dilaksanakan, itu xpe [tagline iklan : sebutir beras di ibaratkan setitik peluh petani he..23x, kalau setitik peluh korang, di ibaratkan apa ek]

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “No Sweat!

    1. he…23x nie tergolek kat mne nie suri he..23x

      entry xde idea semata2 nk cukup syarat join contest dari nuffnang… mane tahu dapat rezeki kan huhuhu

  1. bro nie kan….adooooooiii…hahahaha

    ada2 jer rapu rapan sengal dia tu…

    musim mengawan manusia sepanjang tahun…hehe, n bro guna tak deodarant adidas tu? :))

    1. oh selama nie bro hanya tahu apa yang bro taipkan hanyalah rapu rapan…

      rupa-rupanya rapu rapan sengal huhuhuu

      buat masa sekarang belum guna lagi… mane tahu entry bro ini terpilih… dapat RM20 boleh gak beli pakai duit tue…

      doa2kan la ek

    1. entah huhuhu…. time bro mengarang entry nie tertibe je terapan pasal frasa tue… ok x

    1. coz xde sape2 nk wat kajian dalam nie.. xpayah tgk kat national geography.. kat 3gp ke mne2 pun ade je he..23x

      pe yg bro merapu nie

  2. hahaha..ramai buat entry pasal no-sweat adidas ni…steady, setakat ni yg ni terbaek..setitik peluh ibarat sebuku campuran garam dan cuka..masam masin hehehe….semoga berjaya bro

    1. RM20 untuk 100 blogger bertuah setiap minggu jaz.. sape xnk kan huhuhu

      yang ku kenal pun ezzaty la.. week 1 & 2 die dapat.. yg ke-3 belum kuar lagi

      nie baru week ke-4 huhuu

      he..23x bagus tul persamaan kimia yang mu berikan…

    1. Kalau pakai rexona xleh la wat entry pasal nie… xdapat duit dari nuffnang nnt… Rm20 untuk satu entry he…23x

      berbaloi-baloi.. tp untuk 100 orang je setiap minggu

Leave a Reply

Top