You are here
Home > Uncategorized > Lu Fikirlah Sendiri

17,421,412 total views, 3,233 views today

Lu Fikirlah Sendiri

Malas nak fikir…!!!

Buka paper, Nabil di saman

Buka radio, sana sini situ sinun saman menyaman tersaman penyaman.

Sonok beno men saman-saman ek.

p/s- rasanya kalau wat buku or e-book “Panduan Buat Duit Dengan Saman” laku x..?? [PTS sure nak publish buku nie]

Sure Donald Trump or Bill Gates gigit jari dok fikir cara lain nak create duit or software menyaman he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Lu Fikirlah Sendiri

    1. takat RM2 juta xde la banyak mane pun kan huhuhu… esok lusa dah settle dah…

      2-3x belakon pun dah byk leh dpt

      p/s- kahwin besa2 pun dah ok dah tue.. xpyh nk besar2 huhuhu

    1. Asalkan Lawyer x wat loyer buruk dah la…

      teman xkisah if saman menyaman tidak melibatkan duit… sikit2 men duit.. sikit2 men duit.. ingat sonang ke nak cari juta-juta…

    1. Jangan la saman bro.. bro mane de money banyak tue “mani” ada la he..23x

      is moOney nie… babap karang

    1. Boleh je… xpercaya tanya orang cina.. nak buat kubur pun koman2 RM10K

      belum lagi buh perabot ke kereta ke harta benda ke

      kalau ikutkan duit saman yang di perolehi tidak boleh dianggap sebagai halal.. melainkan ianya saman untuk menuntut kerugian or nilai yang sama dgn nilai sebenar kerugian yang disebabkan oleh defenden

  1. dia kaya..semua blh buat duit..tapi jika tdk bijak dlm merancang masa depan..takut hancus je di tgah jlan..

    artis..bab saman menyaman ni dah jadi sajian bisa pd mrka..nnti dapt buat filem dui masuk sure pkra blh stel kmbli..

    tapi suri lbh suka rosyam nor sb pandai bawak diri 😉 dari pelakon skrg ntah apa2 ntha..

Leave a Reply

Top