Layanan Seks Yang Mengeyangkan Kepada Pasangan

Layanan Seks.

Suami dan isteri haruslah berusaha untuk memberi layanan seks yang memuaskan dan mengeyangkan kepada pasangannya.

Ingatlah sesebuah perkahwinan yang bertahan kunci utamaya adalah kepuasan seks selain dari kesefahaman, kepercayaan, keterbukaan, memahami pasangan masing-masing.

Kredit to Suri [cahaya cinta] – Petua Kekalkan Perkahwinan.

Untuk mengetahui tip-tip mengekalkan hubungan perkahwinan anda, sudi-sudikan melawati blog Suri. Banyak pertua diperkongsikan di sana.

Berbalik pada topik yang ingin bro sentuh

Bro tertarik dengan perkataan atau frasa “Mengeyangkan” yang ternyata di dalam blog itu sehingga menimbulkan keinginan setiap pembaca untuk membicaranya. Di sini bro akan qoutekan satu persatu yang di perbincangan & di rapu-rapankan oleh bro dan rakan-rakan blogger lain.

Etomyam memulakan bicara,

err btw suka istilah kenyang seks tu, seks pun kenyang hehe :D

Izzan Aufa menyampuk,

betul kot istilah kenyang seks tu…coz bila dah ’sudah’ kita kena sebut alhamdulillah…………..weeeeeeeeeee~

Cam biasa, pasti bro juga akan menyampuk dengan rapu rapanya yang tidak pernah lekang di blog sesiapa yang dikunjunginya

tapi perlu ingat… sebelum menjamah.. bace la doa.. xde la yg ke-3 ke-4 yang join huhu…

tue pasal xkeyang-keyang sampai makan kat luar he..23x

Sekali owner blog, Suri mencelah

cak! amboi bro suke ajer..heheh..sure bikin panas betul topik ni..yalah baca doa tu penting sblm nak bersama huhu..

Thank buat Etomyam, Izzan Aufa & juga Suri. Mereka antara rakan-rakan blogger yang suka mengamit suasana di blog bro. Tanpa mereka & juga anda, terasa penulisan bro tidak bernyawa.

p/s- Erm novel bro masih lagi xsiap-siap lagi. Sila jangan tunggu he..23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6,580,424 total views, 20,075 views today

Lazada Malaysia
Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

26 thoughts on “Layanan Seks Yang Mengeyangkan Kepada Pasangan

    • boleh je… sekurang-kurangnya ianya boleh memantapkan ilmu di dada sebelum kahwin.. jangan dah kahwin baru nk amik tahu he.23x

      elok la xsabar tue.. nnt bro bg alamat bro kat kamu ek…

    • la kate nk kahwin kan…

      so bro bagi la alamat… nnt senang zella nk post kad jemputan he..23x

    • jodh ade kat mne2… ade yg cepat n ade yang lambat huhuhu…

      xde calon yg sesuai ek.. bro xde stok laki untuk diperkenalkan… stock kauta bro pun xleh nk diisikan huhuu karang kne cubit he..23x

      nk bro carikan cam mne ek

    • Vic,

      kenapa pelik pulak.. nie tips kopi paste je la huhuhu

      ops terlalu keyang ek…tp perlu ingat, stop makan sebelum keyang he..23x [xde kaitan pun kan]

  1. sy baru jer beberapa bulan berkecimpung dlm dunia rapu rapan nie…rasanya mcm dah faham sgt dah dgn kesengalan bro…hehehe

    btw semua yg ditulis ada mesejnya…thanx bro!

    • macam mane boleh terkecimpung ini, boleh Puan kongsikan bersama pembaca-pembaca yang lain??

      he..23x dah cam pengacara pulak… ally pun xleh cari makan dah nie

      mesej2 biasa2 je… xleh nak serius sangat berblog… takut orang tidak berani nak komen… elok santai tapi berisi & bukannya gedik… [perli rancangan gedik santai]

    • oh ye ke…

      pe2 pun terima kasih kepada en google kerna memberi banyak pilihan yang menarik melalui keyword yang sy mintak

      Jaz.. tertibe teman lapo la pulak…

  2. ahhhhhaiiiiiiiiiiiiii……

    Ape2 pon bro ni..
    mmg mcm ikan kerapu la.. suka merapu-rapu..
    hehehheehhe..
    BUT….
    sbg informasi utk kbaikan bersama.. x salah kan…

    ***pssssttttt,,,, just utk y ada hubungan sah d sisi undang yer…. kalo y x sah tu.. baca doa k… aper k… xder makna gak..sah2 ada y ketiga dah tu!!

  3. ahhhhhaiiiiiiiiiiiiii……

    Ape2 pon bro ni..
    mmg mcm ikan kerapu la.. suka merapu-rapu..
    hehehheehhe..
    BUT….
    sbg informasi utk kbaikan bersama.. x salah kan…

    ***pssssttttt,,,, just utk y ada hubungan sah d sisi islam yer…. kalo y x sah tu.. baca doa k… aper k… xder makna gak..sah2 ada y ketiga dah tu!!

    • mne de rapu rapu la.. rapu rapan ade la… tp semuanya berisi kan.. bukan kosong huhuhu

      if xsah pun… belum ape2 pun dah ade yg ke-3… tue pasal nikmat je di mane… dalam semak pun selesa.. belum lagi tangga he..23x

  4. Salam..
    hah, den dah agak dah..sure kat sini mesti ada..huh thnks bro sebab menyebarkan ilmu yang berguna utk semua.if utk yg dah kawin jer perlu menuntutnya..yg blun kena simpan buat pekasam.

    popular gak blog suri..hehe AMIN- :)

    • w’salam….

      dah agak ape ek suri he…23x if yang elok xsalah disebarkan..asalkan kreditkan pada sourcenye…

      if xkreditkan pun xpe… leh kreditkan terus ke dalam akaun amalan huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge