You are here
Home > Uncategorized > Lama Tak Tengok Blog Sendiri

17,434,491 total views, 2,156 views today

Lama Tak Tengok Blog Sendiri

Mood | “Tak boleh blah” Kata Lady B kepada Bro di facebook beliau.

Cam mana hari  nie mood bro dok layan lagu nie je

Diam-diam.. berpandangan..
Mata bertentang mata..
Malu-malu.. aku malu..
Kau buat begitu..

Jeling-jeling.. kau menjeling
Senyumanmu menggoda..
Lama-lama.. dalam diam
Aku jatuh cinta.. Full Lyric Here

Yup.. mungkin bro jatuh cinta pada pandangan & jelingan matanya seperti dulu.. Bezanya… dulu berada di depan.. Sekarang di sebelah

p/s- bro memang minat pada Heliza harap maklum. Tetapi bukan dia yang bro maksudkan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Lama Tak Tengok Blog Sendiri

    1. teman tau dirimu pelawat setia blog ku.. terima kasih sesangat…

      nk recall balik… blog pertama dulu ape ek.. yg wat kite lebih rapat.. Boleh blog ke??

    1. he..23x

      saje je nk nyanyi lagu nie… retro sekali sekala kak…

      lagi2 la dapat lyn n teringat pada pandangn & jelingan matanya

    1. waduh…. jgn tengok lame2… bro je leh tengok he..23x

      mmg cute sgt die.. bro suka… tp cam la die nk pandang org cam bro nie kan

    1. Diam diam jatuh cinta – Ramlah Ram huhuhu

      nk full lyris klik je kat lagu tue.. bro dah linkkan ke laman liriknya

    1. boleh je sha…. nk kenal je… ngorat cam susah je.. if bro single leh je…

      tp if dapat ngorat Heliza terus lagi best huhuhu

    1. kebanyakan entry di blog bro sume autopublish… tp time bz.. mmg dalam kepala otak xde bnde nk di blog kan huhu

    2. huhu..setuju..idea dtg ada masa2 tertentu jer..suri suka heliza..sb dia nice person..harap2 dia akan kekalkan imeg yang besih..bertudung..suka 🙂

    1. Ops jadi cikgu… sekolah mana la tue ek…

      nk gak dtg sekolah tue.. kot2 terpikat pada pandangan pertama ke kan huhuhu

Leave a Reply

Top