You are here
Home > Uncategorized > Kosong @ Empty

17,454,224 total views, 6,693 views today

Kosong @ Empty

Kosong…
Tidak semestinya tiada apa2

Kosong..
tidak semestinya perlu di isi

Kosong..
Tidak semestinay perlu di cari

Ada tikanya Dia meletakkan kita pada kekosongan untuk kita menyedari & mensyukuri apa yang telah kita miliki

Nurkilan BroFramestone @ ¶A.K.I¶ blog

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Kosong @ Empty

    1. ops…!! ala kantoi dgn aki… xleh nk wat surprise tul la kat die nie huhu

      jgn la translate nama bro cam tue

    2. ok la tue…

      tp kalau translate betul2 bunyinya cam nie “abang kerangka batu”

      tapi bro xsuka dengar translate tue.. coz ianya mengingatkan bro kepada sahabat bro yang meninggal last year..

      die yang bagi nama bro cam tue

  1. “Ada tikanya Dia meletakkan kita pada kekosongan untuk kita menyedari & mensyukuri apa yang telah kita miliki”

    I LOVE THIS PARAGRAPH SO MUCH!!!

    1. love ek…

      bro spontan je tertaip cam tue… tgk menarik.. tue pasl buh kat blog bro n credit link ke blog Aki

    1. Salam Nini…

      Aku suruh singgah sini ke..?? oh boleh aje.. no prob pun

      Cuma….

      xde la air ke kuih ke biskut ke untuk bro hidangkan…

    1. xde komen…
      biar tiada komen
      tiada komen tidak bermakna ianya kosong

      cuma terpahat di hati pembacanya

    1. X la.. sedut asap,hembus asap… masuk hospital.. silap hari bulan masuk kubur he..23x

      saya anti rokok

Leave a Reply

Top