You are here
Home > Uncategorized > Kekasih Gelap Pun Boleh Join Contest

17,410,328 total views, 1,857 views today

Kekasih Gelap Pun Boleh Join Contest

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Maaf dah beberapa hari bro xupdate blog ini coz bro kurang sihat + dengan kerje yang berlambak.

Korang jangan riso, bro dah ok sikit dah sekarang nie.

Teruk gak bro sakit.. dah nk dekat 2 tahun bro xpernah jatuh2 sakit. Baru-baru nie, bro dapati tekanan darah bro naik balik.. Ala besa la tue, dah lama xjaga permakanan.

Banyak benda bro nk share dengan korang tetapi tidak kesampaian lagi.

*******************************************************

Seperti yang korang sedia maklum, bro telah mengadakan contest untuk pasangan couple yang sweet-sweet untuk mengalahkan pasangan couple bro & si dia bro.

Maklumat lanjut anda boleh klik banner di bawah nie

buat blogger yang dah couple, tunang, nikah, kahwin, cerai, break… or berkasih gelap… anda di jemput untuk menyertai contest yg bro jalankan.. ada berani

**********************************

Esok bro ade interview untuk jawatan Multimedia Programmer. Hope itu la rezeki bro even bro bukan budak IT mahupun programmer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Kekasih Gelap Pun Boleh Join Contest

    1. demam dah ok dah… cuma masih memerlukan rehat yang mencukupi je huhuu

      berdebar2 gak pasl interview esok huhu

  1. insha Allah..moga ada rezki jd multimedia programmer…amiin
    take a good care of your health bro…
    smile…:)

    1. Thank izzan…

      kesihatan hari ini agak kurang stabil sikit.. ade gak rasa nk pitam huhuhu

    1. Esok baru interview la Jaz…

      nie pun tgh siapkan portfolio yang maybe leh membantu diriku esok huhuhu

    1. Xpe aki.. bro pun bz gak.. sume blog bro xlawak.. blog sendiri pun takat buh entry je.. komen mbe2 xsempat nk reply pun

      moh la join contest bro.. xpun tolong la promote ke?? bg meriah sikit contest yg bro wat

    1. selesai sudah interview…

      Thank suri… bro masih tidak kesempatan nk update pasl contest huhuhu

    1. Thank.. dah selesai pun interview bro…

      erm moh la join contest bro.. skandal or kekasih gelap pun leh join gak

    2. ok je… xde hal punya huhuu…

      dalam masa mengarang tue.. pe kate promote2 sekali contest bro nie ek.. boleh kan huhu

    1. belum sihat lagi la….
      nak makan pun xlalu nie.. mmg skrg nie pemakanan terjaga sikit la.. mkn pun sikit2

Leave a Reply

Top