You are here
Home > Uncategorized > Hackers Among Us

17,456,099 total views, 8,568 views today

Hackers Among Us

If korang perasan, bro ade mencarut di wall facebook bro dalam sehari dua nie kan (bagi yang perasan la ek)

Untuk pengetahuan korang,

Website Pusat bro telah dihack oleh orang dalaman organisasi (mungkin department or centre len) yang pasti orang yang melakukannya lebih kepada perasan mensabotaj @ dengki mendengki.

Jangan tanya cam mana bro tahu dorang tue kerja orang dalam organisasi yang bro kerja nie ek

Bro tahu la, pusat bro baru di tarik dana berjuta-juta. Tue pun xramai yang tahu… Tapi yang pasti dorang tahu.

Wat penat Pengarah bro present sebab apa tujuan pusat tempat bro berkerja ditubuhkan. Dorang pulak, mempersendakan apa yang di perkatakan.

Ada otak fikir, ada mata pandang.

Tengok la pada realiti bukan fantasi minda yang dikuasi hasat dengki & iri hati.

Kami rugi juta-juta, pe yang ko dapat

Kami untung juta-juta, pe yang ko dapat

Bukan dapat pe2 pun kan.. wat tambah dosa je.. entah pahala ko cam mne pun kami xtau

Jika dapat tangkap insan yang cam nie (suka jatuhkan bangsa sendiri dalam satu organisasi), even kerjaya terjamin dengan makan duit rakyat. Ingat berkat ke.

La nie aku dah dapat kumpul serba sedikit info pasal ko.

Aku dah tahu ko hacker & pandai hack website yang aku monitor.

Aku pun hacker gak even xde pertauliahan dari sape2 & aku xmampu nk trace dari mana ko datang & cam mne aku nak hack ko punya life [aku boleh biarkan kehidupan ko diselubungi mesteri]

Doa-doakan la bro dapat koje Programmer tue. Banyak yang ingin bro perlajari, dari duduk dan di dengki oleh orang lain.

Bro tahu penilaian laman web setiap department & pusat sedang berjalan. Yup aku akan memenanginya [jika masih di sini]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Hackers Among Us

    1. Yup…

      bro xkisah pun dihack.. sebab ada baiknya jika dihack kita tahu mana yang kurang..

      tp ianya meninggalkan tanda tanya jika di hack lebih menjerumuskan pada ketidak puas hatian sesetengah golongan…

      dan apa yang di hack lebih kepada apa yang pengarah bro present dalam meeting bersama organisasi tertinggi…

      adakah di kalangan mereka itu terselit insan yang menyalak… siapa tahu kan

    2. cadangnya cam tue la.. nak gak berkenalan nie

      bro dah listkan insan2 yang yang busuk hatinya…

      dari peringkat atasan sampai ke bawah… bila dilihat satu persatu.. masing2 xde pun kepentingan kepada pusat bro…

      pelik bin ajaib gak if ada rasa nk tolong musnahkan berbanding nk tolong bantu

    1. he..23x biarkan je la… bala yang ada pun xselesai lagi.. masih ade gak yg nak kirim bala…

      orang kata rezeki jangan di tolak (walaupun rezeki buat depa tue haram) bala jangan dicarik (diberi xpe he..23x)

  1. Ada jugak hacker yang bagus.. tapi susah nak jumpa..1 dalam sejuta kot… yang masalah nie..hurm.. kenapala suka sangat dengki!!! grrr

    1. dapat yang bagus tue elok la jugak kan…

      cam bro hack pun just nk dapatkan certain maklumat je.. xde pulak nk ubah isi kandungan

  2. dasatnya manusia yg ada sikap dengki nie…
    insha Allah ada rezki x ke mana kan bro… 🙂

    btw..sy dah join contest tu n tunggu confirmation bro…dah email pun…:)

    1. yup.. mmg dasyat huhuhu…. nk wat cam mne kan… tp setabah2 bro nie, leh gak menitis air mata tgk pe yang pengarah bro wat tapi tidak dihargai

      ok dah update dah.. cuma masih tidak berkemsempatan nk terjah entry Izzan huhuhu

    1. Manusia Jaz…

      if nk jadi.. jadi la.. tp yg ku pasti die lain department…

      ada yang dia tidak puas hati kot

    1. he..23x jgn la jadi hacker huhuhu…

      erm contest masih lagi berjalan.. & telah dipanjangkan tempoh lagi…

      moh la join huhuu.. xpun ajak rakan-rakan yang lain untuk join sama

  3. adess… hacker nak testing power pun agak2 la.. ni smpai nak menjatuhkan org. naya orang je..

    pssttt. nak join geng programmer gaks.leh blaja hacking2 ngan bro, ye x???:D

    1. tp dalam kes bro nie bukan kes nk testing power…. nie kes mmg kes dengki sebenarnya…

      bro dah dapat dah koje programmer tue.. start awal bulan 4…tp bro mintak tangguh sampai awal bulan 5…

Leave a Reply

Top