You are here
Home > Uncategorized > FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan

17,434,399 total views, 2,064 views today

FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan

FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan

[credit to my friend = Jeevan Raj]

Don’t said Fuck if u don’t meant it. I like people who’s always kept FUCKing themselves. But at the end they archive what they had to.

Ingat…

Untuk berjaya, pastikan anda FUCK apa yang anda idamkan

SUCK = Study Untuk Capai Kejayaan

DUCK = ?????

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “FUCK = Fokus Untuk Capai Kejayaan

  1. duck- Durian Untuk Cikgu Kina..hehehe

    tulah skr nin dah mcm ayat yang keluar..

    tapi bukan ke manis jika kita cakap usaha tangga kejayaan..huhu..okey ke bro??

    1. Knpe untuk cikgu Kina….???

      tue lecture member bro yang ajar die frasa itu… layankan aje huhuhu

    1. mne de mencarut la… cuma berfalsafah seketika he..23x

      boleh saja.. bad word pun boleh jadi word yang membina semangat & motivasi even orang selalu bagi bad word kat kita.. kita jadikan ianya pembakar semangat

    1. I like it huhuhu…. skrg nie Izzan sudah mula terpengaruh dengan rapu rapan ku…

      moga virus ini mampu membuat Izzan tersenyum setiap hari

    2. hehehe…mmg dah terpengaruh pun…n sungguh serasi dgn rapu rapan bro…teruskan kesengalan itu! ;p

    3. he…23x boleh Pn ceritakan detik pertama Pn terpengaruh dengan ideology rapu rapan bersama bro framestone….

      insya’lah akan di teruskan

    1. he..23x xde la panas pun… yang panas nun si 18sx he..23x

      artikel kne nyaman baru org selesa nak dok baca dari mula sampai habis….

      sebut pasal minyak itam.. kereta ku tersadai di workshop 3hari 2malam nie… hari nie patut amik.. service engine baik punye.. harga jgn tanye…

      coz mybe lepas nie teman dok kelana jaya balik

    1. akronim ini lecture kepada member ku berikan di dalam kelas…

      yang pelik-pelik nie la orang akan ingat sampai bile he..23x

Leave a Reply

Top