You are here
Home > Status Malam Jumaat > Cecair Yang Dibuang Merata-rata

17,440,758 total views, 4,613 views today

Cecair Yang Dibuang Merata-rata

Air Mani - Obor Obor

Bacaan sampingan di malam Jumaat [Selain Membaca Surah Yassin]

Tengah syok-syok jalan di tepi pantai, mengirup udara masin dibawa oleh bayu barat sambil menendang2 pasir pantai [Maaf, ini semua bukan aksi bro melainkan rakan bro coz dia ada di tempat kejadian]

Sekali bertembung dengan sesuatu yang tidak di sangka

Tau la sini pantai, tempat recreation awam.

Tapi tolong jangan buang cecair merata-rata. Sian orang yang nak lalu-lalang. Siap ada yang buang dalam tiup getah [lu fikir la sendiri]

Last-last pasti korang gak yang buang baby kat sini. Cukuplah dengan pencemaran air babi.

Credit pic : Mardyana [facebook]

p/s- cuba teka gambar apakah itu (betul xdapat ape, salah pun xdapat ape)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Cecair Yang Dibuang Merata-rata

    1. La.. xpernah tengok yang real ke…

      bro selalu je nampak… time naik ferri kat Penang.. nmpk die berenang2

    1. yuckss knpe huhuhu

      kat pantai mmg bersepah bnde nie… sian dorg.. ajal dah sampai huhu

      cuba la teka apa ia

  1. itu adalah obor-obor..dan cecair yg dimaksudkan adalah..tut..
    manusia sekrang ni dah jadi cam tak bertamadun la bro..kalo dok buang merata-rata..wat pon leh tangkap muat je kat mane2..huhuh

    1. Yup mmmg obor-obor & bukan cecair.. [harap maklum]

      wat perlu la tangkap muat.. xmuat cam mne nk wat he..23x

Leave a Reply

Top