You are here
Home > Uncategorized > BroFramestone Curang

17,452,114 total views, 4,583 views today

BroFramestone Curang

Beriani GamBroFramestone Curang

Antara keyword yang bro jumpa dalam tempoh 2minggu pada minggu lepas. Jumlah hit melebihi 20 carian dan kebanyakan dari En Google [dasar xleh percaya langsung, suma nak dihebahkan]

Tetapi sapa pulak yang menaip keyword ini ek. Masih menjadi tanda soal.

Adakah ianya:-

  1. Si Dia Bro
  2. Skandal-skandal bro (ada ke)
  3. Insan-insan yang ingin menackle bro
  4. Papa or Mamarazi yang ingin mencari cerita hangat
  5. Lain-lain

he…23x pe2 je la kan.. Asalkan bro bahagia… tetapi perlu ke search benda-benda cam nie. Cam suspen je.

Bro mahu share cerita.

Bro : Nak makan luar.
Dia : Xleh xleh

Bro : Ala, leh la.. Lapar nie
Dia : Hahaha makan la

Bro : So boleh la makan luar nie
Dia : Makan di luar, bukan makan luar

Bro : Ala
Dia : Apa ala ala ha….

Contest sweet couple masih lagi berlansung. Moh la join. Esok last

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “BroFramestone Curang

    1. bro check kat keyword itu kat nuffnang n database blog nie… mmg die tunjukan ade hit yg tgi untuk keyword tue…

      aki try la…

      tp nk gak tahu sape yg search siap buh nama bro lagi tue

    1. he.23x besa he…23x sekali sekala kne gak manje2 cam nie huhuu

      manje2 jelas2 xpe.. jangan belakang2.. nnt ade yg kne kejar dgn parang nnt

    1. oh tidak…

      tidak sama sekali jaz…

      if ada pun.. knpe perlu taip “broframestone curang” he..23x

      cam pelik je bunyinye

  1. fuh! siap ada suspek! hahaha, kena hire detektif conan nie…
    kiranya bro ramai peminat la nie…sampai search kat google..selalunya artis jer yg akan kena search…hehe

    1. sekadar suspek je.. masih belum jumpa siapakah yang perlu bertggjawab huhuhu

      nie bukan perminat nie.. entah2 bini bro kot he..23x

    1. he..23x bro xpernah curang dgn mane2 rakan blog.. sume bro layan sama rata…

      sorg terapu..semua pasti terapan

    1. knpe..?? nk masuk group ke-3 ke..

      klu nk sila isi borang kat kaunter depan tue ek.. dah isi… sila amik no kat depan pak guard duduk tue

    1. cam tue pulak.. dah lame dah pakai nama nie…sejak tahun 2006 lagi kot…

      frame xpe.. jgn blame…

    1. entah la… ade je 2-3 entry pasal curang…

      tp yang pelik awat perlu taip “broframestone curang” ek

    1. he..23x mmg meletup pun… lepas nie nk tgk keyword ape lagi yg ade huhuhu

      eh.. ke kamu yg search nie

Leave a Reply

Top