You are here
Home > Uncategorized > Berjogging Or Berjalan

17,449,942 total views, 2,411 views today

Berjogging Or Berjalan

BroFramestone @ Padang Polo, Ipoh.

[Yup.. Bro mmg berada di Ipoh, maaf xroger blogger Ipoh ek]

Atas sebab berat badan bro yang terlalu ideal, bro perlu exercise diri dengan berjogging.

Kalau x, body bro yang berketul ini, akan bertambah dengan ketulan lemak-lemak.

So bro nak kuar Berjogging. If ada yang jumpa bro.. tegur-tegur la ek.

[Tertibe teringat zaman duduk dalam skuad memanah, kat sini la bro di seksa oleh jurulatih n selalunya bro yang berada jauh ke depan]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Berjogging Or Berjalan

    1. Bro xlayan sangat laksa kat situ.. oh pernah g ek.. ade mase jom jog kat situ..

      kite tengok lemak sape yg berkurangan

    1. Xsempat nk roger he…23x dekat ke..??

      nk join jogging dlm bilik dgn Dr Ana leh x..??

      bro hari2 exercise atas katil. sume kuak dipraktik kan huhuu

      Hasilnya..??

      Malsnya nk bangun

    2. Dekat sangat dah.. Jalan kaki pun skejap dah sampai kot.. Hik hik.. Dulu selalu pi laa, dok kat court basketball tu makan nasi lemak sambil gosip.. Hahaha.. Dan bukan jogging.. ;p

      Wuish.. Maner leh join.. Ini bilik larangan lelaki masuk.. Haha.. Hamboi.. Exercise atas katil.. Bro mmg dahsyat.. ;p

    3. Dr Ana dok mane ek huhuhu kalau tau dh leh ajak awal2 huhuu

      tue bukan sesi hilangkan lemak..tp tambah lemak & tambah dosa je huhu

      xpayah dalam bilik pun boleh hhuhu

      yup bro mmg dasyat huhhu [tp xtau la orang len lagi dasyat kot dari bro]

    4. Saye tinggal kat area2 hospital ipoh.. Fair park sanun.. Heehee.. Boleh jek ajak, tapi saye tak lari laa.. Saye tengok bro berlari, saye berkelah jek kat tepi.. Muahaha.. ;p

      Erk.. Tambah dosa? Hiiiii..

    5. la fair park ke… dulu asrama belakang tue asrama bro la.. 7 tahun kat sane huhuuh

      amboi.. berkelah ek.. oh tidak boleh.. jgn kate Dr Ana je yg berkelah… bro n si dia bro pun akan join n tgk org len yg berjogging

    1. Dah selamat sampai pun..

      maaf xsempat nak bgtau.. jumaat hari tue bz sikit.. lepas koje terus pecut balik Ipoh

    1. Yup dah pindah sini huhuhu….

      maaf dah lama juga teman x terjah blog mu huhuuh

      Ipoh teman berlajar n family si dia

    1. awat nk tambah berat badan nie ek…

      xcukup berat ek skrg huhuhu… riso terapung ek huhuhu

    1. tue la… sejak koje kat tempat baru nie… kesihatan agak stabil sikit la..

      permakanan pun terjaga & semua dijaga la

    1. he..23x jog setempat ek… ok la tue.. bro xsempat nk jog pun.. harp exercise atas katil je

Leave a Reply

Top