You are here
Home > Uncategorized > [Along Arman] Join D’ Club

17,440,851 total views, 62 views today

[Along Arman] Join D’ Club

Tahniah buat Along Arman.

Sorang-sorang dah bertukar status di facebook/blog. Kali ini, Along Arman pula

“Beliau salah seorang rakan bro semasa bro bermula aktif di blog lama pada tahun 2007.

Dari Kefse hingga la merempit + bertapa menjadi topik perbualan kami.”

Sorry Along, dari dulu sampai la nie tak tergah umah Along. Insya’lah time kahwin nnt ade la bro tergah nnt.

Kredit Pic :- Along Arman [Facebook]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “[Along Arman] Join D’ Club

    1. Along baru bertunang je la jaz.. mne de kahwin lagi huhuhu

      Yang nuffy tue die nk kumpulkan 400orang blogger untuk berkumpul beramai2 pada 17th April nie

      tp cam mne die pilih pun teman xtau.. pe2 pun kne email detail pada mereka dulu

Leave a Reply

Top