You are here
Home > Uncategorized > Tahniah Buat Calon STPM 2009

17,413,345 total views, 1,740 views today

Tahniah Buat Calon STPM 2009

BroFramestone & Khaizarien STPM

Tahniah buat semua calon-calon STPM 2009

Dengan ucapan, perjalanan anda masih jauh lagi… Jangan berpuas hati dengan result anda sekarang, masih banyak yang perlu anda kejar dalam kehidupan ini.

Bro boleh lupa hari ini, result STPM kuar.

Anyway tahniah buat Cik Serai & juga rakan-rakan blogger yang merupakan calon STPM 2009. Bagi calon 2010, jangan berhoneymoon. Time is running out.

Ops, Bro tertempek gambar lagi. [Tolong jangan muat turun & bomohkan gambar ini]

Gambar ini di ambil pada hari ke-2 terakhir exam STPM.

Bersama Si Dia Bro selepas selesai menjawab Physics Paper 2. Sesi budak 6AS1 & 6AS2 bersesi fotography.

[Time nie bro masih kurus kering je. Sekarang, ramai orang cakap badan bro sedap dipeluk.]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Tahniah Buat Calon STPM 2009

    1. pasti ke he..23x tp muat turun pasti ada, coz bro dapat detect.. cuma xpasti laki ke perempuan or half-half yang muat turunnya..

      he..23x ops time kurus xramai yang nak pandang bro pun.. sejak stop sukan, baru sorg2 minat..tp minat dalam diam2 je la

    1. yup satu sekolah huhuhu, len kelas he..23x

      yup sekarang sedap dipeluk, kalau x percaya bro bg free testing (promote nie if nak rasa he..23x)

    1. mahu xsama.. bro dari sekoalh dulu simpan rambut panjang sampai lebih dagu.. so nak cover selalu sikit ke belakang

      harap maklum he..23x [xpernh kantoi]

    1. dulu muka muda2 cam nie la.. hope lagi 20-30tahun nnt tetapt nampak muda he…23x

      ops ciri tue ek.. he..23x

  1. lega la sapa2 yg amik STPM yea…

    waaaa couple since sekolah yea…bukanlah namanya ‘cinta monyet’…tp…’cinta bro’…hehe

    1. ala dulu kan selalu men guli sama2 kat padang sekolah.. dah lupa ek..??

      tua luaran je.. jiwa tetap muda

Leave a Reply

Top