You are here
Home > Uncategorized > Single, Mingle, Triangle

17,411,142 total views, 2,671 views today

Single, Mingle, Triangle

Single, Mingle or Triangle [cinta 3 segi]

Perbualan antara 2 sahabat yang berlainan gender

Bro :- Saya single 3

Dia :- Saya single lagi 3 bulan

p/s- betul-betul perbualan nakal antara 2 sahabat yang memang nakal.

[buat yang x faham statement ini, sila baca sampai habis ek]

Single 3

Khas buat si lelaki yang masih mempunyai kouta kosong.

Ada yang single 2 or single trang tang tang.

Tetapi, sila berhati-hati dengan mereka yang terang-terang mengaku single even xsingle. [tips buat wanita, or isteri-isteri diluar sana]

Single lagi 3 (nombor boleh dipilih) bulan (nak amik tahun pun boleh)

Ayat yang hanya boleh digunakan oleh mereka yang akan mengakhiri zaman bujang dorang. Meant dah nak kahwin & nak menghabiskan masa b4 kahwin sebaik mungkin.

Ia juga boleh digunakan oleh mereka yang ditinggalkan oleh si suami (time outstation)

Pesanan buat si lelaki or si suami.. Jangan tinggal isteri or awek lama sangat

Pesanan khidmat masyarakat ini di bawa oleh BroFramestone, lebih merapu dari rapan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Single, Mingle, Triangle

    1. ops….

      tips tue ek… erm huhuhuh kne bg bro masa untuk fikirkan huhuhu

      tp cam xelok je bro kongsikan… nnt sian laki2 kat luar sane xleh nk pasang 2 3 or 4 he..23x

      harap maklum

    1. amboi izzan… terkena kat muka bro nie huhuhu

      if pakai ā€iā€™m not singleā€¦but availableā€ ada yang kerut kening dok fikir nak ke xnak he..23x

    1. la.. pening knpe nie… cam tgu pengesahan dari mahkamah bahawa anda disahkan bercerai atas sebab si suami entah hilang ke mane je

  1. single but not availableā€¦banyak dengar camtuā€¦.not single but still available pun banyak jugakā€¦hahaha

    stju dg 1tomyam tu..slu bgtulah kebanayakj org akan ckp..huuh..

    tapi bg suami ..istri tu klu dah kawin tu megaku jelah..bukan ssh benar pun..hehe

Leave a Reply

Top