You are here
Home > Uncategorized > Siapa Kata Limit 4 Orang Aje

17,411,055 total views, 2,584 views today

Siapa Kata Limit 4 Orang Aje

Siapa kata ada X ada segalanya he..23x (wat iklan Celcom kojab)

Tertibe bro teringat iklan celcom “Siapa Kata” tapi bro dah isi kandung iklan tue.

Apa nie bro sembang pasal 4 nie, kouta nie.. ada ape2 ek..???

He..23x xde pe2 la… Nak wat cam mna.. bro kan lelaki.. lelaki terlanjak tang tang. (just terniat je, nak buat xberani huhuhu) Xpasal2 pingang mangkuk jd UFO nnt.

Baru2 nie bro terkomen kat salah satu photo junior bro yang sok bergambar dengan rakan2 labnye yang comel molek (muda2 lagi tue,  awal 20-an)

So cam biasa la, pasti ada rapu rapan bro untuk dikongsikan.

Bro : Amboi, kenal kat abg sorg leh?
Dia : Boleh2..sume pown bleh..hehehe..tp kuota 4 jew

Bro : Memang la kouta 4 je.. tp nk berkenalan… xde pulak facebook letakkan kauta huhu
Dia : Hahahah

Dia merupakan junior bro masa sekolah, asrama n junior bro dalam Persatuan Silat Seni Gayung SMK Anderson. (Cikgu yang mengajar bro, kuar muka depan Mastika Januari 2010-ada masa baca la ek)

************************************

Please Support Our Next 60 Earth Hours Campaign 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Siapa Kata Limit 4 Orang Aje

    1. w’salam….

      itu la keistimewaan lelaki.. tuhan jadikannya dengan keinginan secara fitrah…

      cuma if tersalah.. bukan takat lelaki, perempuan pun akan terlibat sama… sambil setan bersorak keriangan

    1. tue la.. tp nk cukupkan 4 tue seksanya hanya laki je yang tahu… perempuan tahu ngomel2 je…

      lg2 la kalau 4-4 kerjekan si laki.. parah tue.. xkan nk pasang yg ke-5 kan

  1. owhhhh….bro framestone masih teruna?? ingatkan sudah berpunya…huhu

    kuota 4..ada hikmahnya tu…nampak la sket Islam nie ada disiplin n prinsip kan bro…:)

    n kalau fb bg kuota 4 jer…hahahaha…selamat tinggal pujaan…;p

    1. ops… malunya bila dikatakan masih teruna.. oh tidak.. jgn cabul keterunaan aku he..23x

      yup kalau ikutkan islam nie sume lengkap.. cuma kita sahaja menidak benarkan kelengkapannya… ada sebab knpe boleh itu n tidak boleh ini…

      tp… adakah kita berfikir tanpa ada emosi n terhasut dgn bisikan manja setan

      he..23x oh tidak… bro xsanggup kouta 4 je kat facebook.. xleh nk bermafia huhu

    1. amboi nazz…. oh tidak.. bro xsanggup huhu oh tidak argghhhh

      mane la tahu kot2 nazz pun nk sama men UFO… habis sume pingan mangkuk berkurangan dirumah

    1. he..23x ada gak kat fb.. ramai mbe2 die add…tp xde org pun kenal die tue sape huhu

      ade facebook x? leh add

    1. Insya’lah…. doa2 kan la ek… paling komen pun bro sanggup menyediakan pinggan mangkuk untuk dijadikan UFO huhu

    1. oh ye ke… cam mane bro leh termiss nie huhu…. skrg dah men tue ek… dasat tul la zaman sekarang nie

      entry ne dari pg td dah ade.. cuma qaseh je xperasan huhu

    2. erkk x perasan plak …sibuk kat FB hahahha….

      zaman sekarang manusia x takut ..semua dah berani menghukum….
      pandai2 menghukum baby yg x de dosa…menghukum mak ayah dengan memukul dan membuang mereka…..

      mintak jauh lah perkara2 begitu kepada kita semua….

      amboi.. entah layan ape la die ek kat fb tue kan huhuhuhu

      malm2 nie malam jumaat.. elok diserikan dengan bacaan yasin moga dijauhi dari segala perkara mungkar di muka bumi ini termasuk di muka buku

      alang2 malam jumaat, pe kate bunuh setan sekali (ada faham maksud bro nie)

    1. he..23x betul teu farhana.. xsalah berniat kan…

      tp sekarang belum sempat berniat dah kne warning… cam mne nk tambah pahala kan..

      so terpaksa tamabh dosa tipu bini n makan luar senyap2 he..23x

  2. kalau perempuan nak payung siti fatimah di akhirat nanti bolehlah relakan abe nya pasang lagi satu..dan mana-mana lelaki yang nak merasa penangan hentakan batang payung bolehlah cuba pasang satu lagi senyap2…huhuhu

    1. jangan kata hentakan batang payung… mahu batang disiat2 dibuh garam n kunyit..

      mahu terseksa batin selama2nya he..23x

      p/s- don’t try this kat laki or bf.. kalau nak try kat diri sendiri.. try la ek… kami semua menunggu berita di Harian metro or kosmo

Leave a Reply

Top