You are here
Home > Uncategorized > Sesi Mengemaskini Blog BroFramestone

17,420,138 total views, 1,959 views today

Sesi Mengemaskini Blog BroFramestone

Sesi Mengemaskini Blog BroFramestone

Bro dalam proses mengemaskini blog, nampak cam serabut je kan.

Perkara yang perlu di ambil perhatian:

  1. Bro xjumpa template yang menarik untuk blog ini
  2. Bro ingin mengupdate blog ini sekerap yang boleh
  3. Akan ada feature post untuk setiap hari. Termasuk 2 @ 3 extra post yang bro rasa menarik untuk dikongsi
  4. Hope ada yang sudi memfollow blog bro sekerap yang boleh supaya tidak ketinggalan
  5. Moga byk info & rapu rapan dapat bro kongsikan
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Sesi Mengemaskini Blog BroFramestone

    1. ye ke lolly… ada masa jom kita cari template same2.. tp bro pakai yg wordpress.. so agak susah sikit nk cari template yg agak menarik

    1. asalkan mu xfollow teman g dating udah… malu teman huhuhuhu

      riso gak tersalah langkah… silap langkah.. mahu nampak sumbangnya

    1. x susah mane pon bro!
      slagi ada ms ng intenet ok, senang jer! 😀

      harap internet ada sentiasa ek.. bro harap time kat rumah je leh layan blog.. time len.. susah sikit… bz n tertekan dengan koje…

      cam hari nie punya entry.. taip kul 8pg.. publish time petang.. email ke ape ke xsempat nk usha

    1. mmg ada byk pun.. 4hari 3malam bro dah usha.. masih xde yang bro berkenan.. yang berkenan xsupport widget pulak… yg leh support.. xleh nk edit pulak… xpe la… bro fokus yg skrg nie je la

    1. Thank Suri…. susah2 je memfollow… maaf lately blog nie agak carca marba… dalam proses mengemaskini & penjenamaan semula

    1. Jangan riso ek suri… bro tengah menyusun satu persatu… buat masa skrg bro fokus pada comment style je dulu…

      lepas nie bro fokus lain pulak ek

Leave a Reply

Top