You are here
Home > Uncategorized > Leeza Rule Masuk Wad

17,440,815 total views, 26 views today

Leeza Rule Masuk Wad

Pemberitahuan..!!

Leeza Rule ditahan di wad HOspital Slim River atas jangkitan pada peparu (if xsalah la).

Tengahari tadi sempat jugak bro + rakan sepejabat + Prof Dr. Sali (Pengarah tempat bro) melawat si Leeza.

Alhamdulillah, keadaan beliau agak stabil walaupun nampak xstabil coz die mmg sellau keadaan cam tue he..23x

Buat pengetahuan korang, Leeza dulu merupakan Pegawai It di tempat bro sebulum ditarik masuk ke SPR.

Hope yang terbaik buat dia.

If ada Pilihan Raya Kecil belangsung, usha2 la di kaca tv (jangan usha kat radio pulak) kot2 terselit muka dia (selalunya memang akan terselit coz dia yang menguruskan kelancaran proses mengundi).

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Leeza Rule Masuk Wad

    1. Harapnya begitu la kan…

      tp kes die nie cam nie pulak.. mula2 xsyak ape2 pun.. esok datang Dr len yang check…. mmg terus kne tahan la..

      then Dr yang yang check die sebelum teu teruk kne ceramah la dari Dr len… coz leh cakap yang mbe nie xde pe2.. sedangakn darah sume dah amik

    1. Arghhh tidak… Jaz katakan ianya dusta semata-mata

      last week teman ada apply…tp direject katenye huhuh… frust nongeng la kejab..

      boleh apply banyak kali ek??

    1. Ish Neon nie….

      mmg bahaya pun if tidak mendapat rawatan awal.. tp alhamdulilah la even pada mulanya Dr nya agak cuai.

      hope kita semua diberikan kesihatan untuk meneruskan tggjawab di muka bumi ini (bukan muka buku ek)

Leave a Reply

Top