You are here
Home > Uncategorized > Ice Lemon Tea

17,449,924 total views, 2,393 views today

Ice Lemon Tea

Assalamualaikum wbt & salam hujung minggu.

Bro baru selamat balik dari kebun, menguruskan anak2 “gadis” getah. Penat2 cam nie, dapat perkena Ice Lemon Tea mmg sedap la.

Tertibe bro teringat masa jd assistance manager kat salah sebuah cafe (1st branch tue)

Sian Bar Tender dok kne bancuh air teh. If teh xsedap. Satu Jag kne buang cam tue je n dia kne bancuh balik. (coz bro mementingkan kualiti). & itu la aktiviti setiap pagi b4 bukak cafe.

Bro kne wat cam tue coz nak jaga kualiti coz cafe bro yang datang sume orang besar2 cam Dato’ &  Datin2, Dr la prof la.

Yang pasti semua terangkat minun Ice Lemon Tea even harga secawan RM5.90

La nie bro xtau mana Bar Tender tue pergi, Cafe pun dah tutup lama dah.

Dengar cerita, lepas bro stop coz nak sambung berlajar. Bisnes merundum & xmendapat sambutan.

p/s- besa la bisnes nie cam laut gak, ada pasang surut gak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Ice Lemon Tea

  1. nak air bandung

    –>>boleh aje masak kan..xde hal… ~~ bf i? uit car sendiri la kalo mau tau ;p

    –>>lepas tarikh tu tarikh ape? 31 februari la kan…hahaha

    1. air bandung..?? sila bancuh sendiri ek

      .. malas nk cari hhuu… entah2 mmg xde bf kan hhuu…ngaku je la dah lame xde bf… just ade Mr Tunang je

      .. cet mane ade 31 huhuuh

    2. he..23x nak perkena bandung cincau x???

      .. pasti ke huhu if jd suami.. bukan tunang dah namanya

      .. kalau cam tue pasti ada 32, 33, 34…

    1. he..23x ada masa, leh lepak bual2 sambil perkena ice lemon tea ek

      yg dalam pic teu Mr google yang belanja

    1. he..23x xpernah try kat sane lagi even Tg malim dah ada sebuah hhuhu

      miss my bar tender tapi dah xtau mane die pergi sekarg nie…

    1. ops.. bakat apa itew huhuh…

      alamak…nampaknya Dr Ana cam tengah menyiasat latar belakang bro…

      erm… riso xdapat MC nnt he..23x

    1. he..23x xjugak.. peranan teman just bangunkan je… yg jatuhkan orang yang ganti tempat teman..

      dengar cite pilih bulu, pekerja pun just layan kaum kerabat n tarik kaum kerabat sendiri…

      so jadi puak2 la…

Leave a Reply

Top