You are here
Home > Uncategorized > Cermin Muka Tue Dulu

17,446,640 total views, 5,851 views today

Cermin Muka Tue Dulu

Cermin diri,Hiasi Peribadi
Cermin orang, Jangan wat cam harta sendiri

Lu fikirlah sendiri.

Sebelum nak kutuk orang, cermin la diri sendiri dulu. Xsalah jika cermin tue retak time korang usha muka korang.

Sekurang-kurangnya cermin itu ikhlas menilai korang dan mengatakan yang benar.

So jangan terasa if terkena “Paku buah keras”

Cam bro mulut xde la laser, tapi leh tahan la jugak. Kalau tak, xkan dulu pernah berdiri di pentas politikus.

************************************
Please Support Our Next 60 Earth Hours Campaign 2010

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Cermin Muka Tue Dulu

    1. last year bro join masa kat sunwway pyramid dgn beberapa orang blogger…

      tahun nie xpasti la cam mane kan…

    1. ops.. xleh jaz.. pecah cermin tue sume… cam mne orang len nak test pakaian dalam tue dah he..23x

      sume dah pecah… lum kira cctv yang dipasang secara sembunyi dalam tue (ops terbukak isu lain)

Leave a Reply

Top